Afrika Museum

Afrika Museum

Tot 43% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 8 voor een entreeticket voor 1 persoon (waarde € 14)
  • € 16 voor een entreeticket voor 2 personen (waarde € 28)

Ontdek ‘de wieg van de beschaving’ in het Afrika Museum

In het museum kom je van alles te weten over Afrika en Afrikaanse kunst. Het binnenmuseum toont verschillende traditionele en hedendaagse kunst uit Afrika. In het buitenmuseum komt Afrika heel dichtbij door de verschillende woonerven. Het Afrika Museum is een leuke en leerzame dag uit voor het hele gezin.

Buitenmuseum

In het buitenmuseum ontdek je Afrikaanse dorpen en woonerven. Zo kan je over een erf uit Ghana wandelen of een dorp van Dogon uit Mali. Een Afrikaanse sfeer hangt hier zeker, wat ontstaat door de groenten op de kleine akkers en inrichting van de huizen.

Voorjaarsvakantie

Van 10 februari t/m 4 maart maak je op verschillende manieren kennis met de liefde in het Afrika Museum. Onder de noemer “Vier de liefde” maak je zelf een bijzondere liefdesbrief zoals dat door de Zulu’s in Zuid-Afrika werd gedaan, ga je op speeddate met een museumstuk, luister je naar een liefdessprookje of ga je op poëzietour.

Afrotopia Van 13 april t/m 2 september 2018 zijn in deze Pan-Afrikaanse fototentoonstelling werken te zien van veertig hedendaagse Afrikaanse fotografen en kunstenaars die geïnspireerd zijn door het thema Afrotopia en de potentiële kracht waarmee Afrika kan bijdragen aan onze gezamenlijke toekomst. Hun werk toont nieuwe inzichten over het verleden, schijnt licht op het heden en biedt nieuwe perspectieven voor de toekomst.

Bekijk de activiteitenkalender voor meer informatie over events die komende tijd plaatsvinden in het Afrika Museum.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2018 op dinsdag t/m zondag. (Het Afrika Museum is tijdens schoolvakanties ook op maandag open).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Mobiele tickets worden niet geaccepteerd. Alleen geldig voor entree. Niet geldig i.c.m. met andere acties. Let op: op 10 mei en 23 juni is er een evenement en is het museum voor publiek gesloten.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Afrika Museum


Het Afrika Museum vind je in de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Berg en Dal, bij Nijmegen. Naast regelmatig wisselende exposities toont het museum traditionele Afrikaanse objecten en een grote collectie hedendaagse Afrikaanse kunst. In het buitenmuseum maken bezoekers kennis met de traditionele architectuur van volkeren uit Ghana, Lesotho, Mali, Kameroen en Benin. Kinderen kunnen in het kinderbeeldenbos vol dieren uit Afrikaanse mythen heerlijk klimmen en klauteren. Het Afrika Museum vormt - samen met het Tropenmuseum en Museum Volkenkunde - het Nationaal Museum van Wereldculturen.

Afrika Museum

Sightseeing of tour, Museum, Kinderactiviteiten, Museum en attractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.