Geen nieuwe meldingen

Afrika Museum

Postweg 6, Berg en Dal

Afrika Museum: entreetickets voor 1 of 2 personen in Berg en Dal

Kies optie

In een Notendop

Ga op reis met thema’s als “Westerse en Afrikaanse visies op Afrikaanse kunst” en bezoek Afrikaanse dorpen in het buitenmuseum.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Ticket(s) voor het Afrika Museum
  • Ontdek ‘de wieg van de beschaving’
  • En kom van alles te weten over Afrika en Afrikaanse kunst
  • Een leuke en leerzame dag uit voor het hele gezin

  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen

Buitenmuseum

In het buitenmuseum ontdek je Afrikaanse dorpen en woonerven. Zo kan je over een erf uit Ghana wandelen of door een Malinees Dogon-dorp. Een Afrikaanse sfeer hangt hier zeker, die ontstaat door de groenten op de kleine akkers en inrichting van de huizen.

Wat een beestenboel

Kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen in het museum o.a. deelnemen aan het “Wat een beestenboel”-programma. In het hele museum wemelt het van de dieren die kinderen tijdens een speurtocht gaan zoeken. Een grote knuffel wijst de weg langs schilderijen, beelden en andere kunstvoorwerpen. De actieve tour maakt kinderen vertrouwd met het kijken naar kunst.

Kijk hier voor meer informatie over tentoonstellingen en activiteiten die komende tijd plaatsvinden in het Afrika Museum.

Let op: in dit museum zijn de volgende maatregelen genomen om je bezoek zo comfortabel mogelijk te laten verlopen:

  • Het dragen van een mondkapje in het museum is verplicht voor iedereen van 13 jaar of ouder
  • Het is verplicht vooraf je ticket te reserveren en een tijdslot te kiezen
  • Per dag en per kwartier is er een beperkt aantal tickets beschikbaar voor inloop
  • Er wordt rekening gehouden met een verblijfsduur van gemiddeld twee uur
  • Ook voor de kindertentoonstellingen is reserveren noodzakelijk. Dit kan niet bezocht worden met een regulier entree ticket

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor het Afrika Museum t/m 31 januari 2021 op dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties en op sommige feestdagen is het museum ook op maandag geopend, bekijk hier: https://www.afrikamuseum.nl/nl/plan-je-bezoek-in-het-afrikamuseum/openingstijden-en-prijzen wanneer dat is.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is niet je entreebewijs, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs voor volwassenen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Afrika Museum

Het Afrika Museum vind je in de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Berg en Dal, bij Nijmegen. Naast regelmatig wisselende exposities toont het museum traditionele Afrikaanse objecten en een grote collectie hedendaagse Afrikaanse kunst. In het buitenmuseum maken bezoekers kennis met de traditionele architectuur van volkeren uit Ghana, Lesotho, Mali, Kameroen en Benin. Kinderen kunnen in het kinderbeeldenbos vol dieren uit Afrikaanse mythen heerlijk klimmen en klauteren. Het Afrika Museum vormt - samen met het Tropenmuseum en Museum Volkenkunde - het Nationaal Museum van Wereldculturen.