Geen nieuwe meldingen

Afrika Museum: entreetickets voor 1 of 2 personen in Berg en Dal

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ga op wereldreis met thema’s als “Westerse en Afrikaanse visies op Afrikaanse kunst” en bezoek Afrikaanse dorpen in het buitenmuseum.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 8 voor een entreeticket voor 1 persoon (waarde € 15)
  • € 16 voor een entreeticket voor 2 personen (waarde € 30)

Ontdek ‘de wieg van de beschaving’ in het Afrika Museum

In het museum kom je van alles te weten over Afrika en Afrikaanse kunst. Het binnenmuseum toont traditionele en hedendaagse kunst uit Afrika. En in het buitenmuseum komt Afrika heel dichtbij door verschillende woonerven. Het Afrika Museum is een leuke en leerzame dag uit voor het hele gezin.

Buitenmuseum

In het buitenmuseum ontdek je Afrikaanse dorpen en woonerven. Zo kan je over een erf uit Ghana wandelen of een dorp van Dogon uit Mali. Een Afrikaanse sfeer hangt hier zeker, die ontstaat door de groenten op de kleine akkers en inrichting van de huizen.

Wat een beestenboel

Kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen in het museum o.a. deelnemen aan het “Wat een beestenboel”-programma. In het hele museum wemelt het van de dieren die kinderen tijdens een speurtocht gaan zoeken. Een grote knuffel wijst de weg langs schilderijen, beelden en andere kunstvoorwerpen. De actieve tour maakt kinderen vertrouwd met het kijken naar kunst.

Kijk hier voor meer informatie over tentoonstellingen en activiteiten die komende tijd plaatsvinden in het Afrika Museum.

Moet je weten

Deal-voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor het Afrika Museum t/m 31 januari 2020 op dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties en op sommige feestdagen is het museum ook op maandag geopend, bekijk hier: https://www.afrikamuseum.nl/nl/plan-je-bezoek-in-het-afrikamuseum/openingstijden-en-prijzen wanneer dat is.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je afgedrukte groupon is je entreebewijs. Mobiele tickets worden niet geaccepteerd.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs voor volwassenen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Afrika Museum

Het Afrika Museum vind je in de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Berg en Dal, bij Nijmegen. Naast regelmatig wisselende exposities toont het museum traditionele Afrikaanse objecten en een grote collectie hedendaagse Afrikaanse kunst. In het buitenmuseum maken bezoekers kennis met de traditionele architectuur van volkeren uit Ghana, Lesotho, Mali, Kameroen en Benin. Kinderen kunnen in het kinderbeeldenbos vol dieren uit Afrikaanse mythen heerlijk klimmen en klauteren. Het Afrika Museum vormt - samen met het Tropenmuseum en Museum Volkenkunde - het Nationaal Museum van Wereldculturen.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.