Geen nieuwe meldingen

Afslankende tanktop voor heren

Afslankende tanktop voor heren

270+ gekocht
€ 14,99
€ 9,99
33% korting

In een Notendop

Handig om te dragen onder overhemden en andere outfits: deze ‘shapewear’-tanktops zijn ontworpen om de taille en de buik te verfijnen.

Product-details

  • Helpt taille en buik te verfijnen
  • Biedt ondersteuning voor de rug
  • Handig voor overhemden en maatpakken
  • Materiaal: 80% nylon en 20% elastaan
  • Alleen handwas; droog in de schaduw
  • Beschikbare kleuren: zwart, wit, grijs
  • Beschikbare maten: S-M en L-XL

Maattabel

Maat Borst in inches
S-M 33 ‘’ - 46 ‘’
L-XL 47 ‘’ - 63 ‘’

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.