Geen nieuwe meldingen

AFT-Beauty

ijdoornlaan 1701, amsterdam

Haarbehandelingen naar keuze bij ATF Beauty

Kies optie

In een Notendop

  • Wassen, knippen, föhnen, verven of highlights

  • Sfeervolle salon

Over deze deal

In de pruikentijd kon je aan de haardracht zien hoe rijk iemand was. Tegenwoordig wordt haar vaker gewassen en is het uitdragen van persoonlijkheid belangrijker dan status. Pak uit en ga bij ATF Beauty voor een heel andere look of zet de puntjes op de i met wat zonnige highlights.

Kies uit de volgende opties


  • € 14,99 voor wassen, knippen en föhnen (waarde € 32)
  • € 29,99 voor wassen, knippen, föhnen en verven (waarde € 78,50)
  • € 34,99 voor wassen, knippen, föhnen en highlights (waarde € 90,50)

Een coupe ravage is het niet, maar het zit gewoon nét niet. En daarom draag je je haar het liefst vast of zet je een hoed op. Knippen of lang laten groeien? Het is een vraag die je jezelf te vaak stelt als je in de spiegel kijkt. De medewerkers van ATF Beauty kunnen voor een do zorgen waar mensen voor toeteren in de file en waar de honden brood van gaan eten. Ga voor een uitgebreide knipbeurt, inclusief wassen en föhnen. Enne, peper en zout staan goed op de keukentafel, maar je kan ook voor een knallende kleur gaan natuurlijk.

ATF Beauty


Als je jouw uiterlijk wil verfraaien, is ATF Beauty een geschikte plek om te verblijven. Of het nu gaat om een Brazilian wax, een massage of permanente make-up; de dames van ATF Beauty zorgen ervoor dat jij tevreden de salon uit huppelt. Kom met het openbaar vervoer of pak de auto, want je kan er gratis parkeren.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren verplicht telefonisch op 020 752 21 61, o.v.v. Groupon.
Meer info: voor lang haar (vanaf 30 cm) geldt er een toeslag van € 10. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over AFT-Beauty