1 of 2 sets afvoer- en gootsteenontstoppende sticks, inclusief verzending

Afvoer- en gootsteenontstoppende sticks

€ 12,90
€ 7,01
46% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

De sticks zullen continu werken door hun actieve stoffen op te lossen en geleidelijk vrij te geven, waardoor gootstenen ontstopt raken.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door LG-Expro

  • Voor afvoeren van wasbakken, douche- en badkuipen
  • Verwijderen van vervelende geurtjes
  • Gebruik eens per maand om vet in leidingen en slangen te verwijderen
  • Ongeparfumeerd
  • Kleur: blauw
  • Afmetingen: 10 x 0,3 cm
  • De sticks zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • Elke verpakking bevat 12 stokjes

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij LG-Expro, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Shop Story van 20.04.2022.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door LG-Expro. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: 8 Rue du Vercors, 26540 Mours Saint Eusèbe, FR.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.