Geen nieuwe meldingen

Set van 3 anti-verstoppingsapparaten voor de wastafel en douche

Afvoerontstopper

40+ bekeken vandaag
510+ gekocht
510+ gekocht
€ 22,27
€ 5,99
73% korting

In een Notendop

Deze apparaten zijn geschikt voor het verwijderen van obstakels zoals voedsel, haar en vuil die de wastafel/douche blokkeren.

Product-details

  • Geen chemicaliën nodig, het is een veilige en effectieve manier om de wastafel of douche te ontstoppen
  • Met kleine haken om vuil te verwijderen
  • Geschikt voor badkamers, toiletten, wastafels, baden, afvoeren en riolen
  • Verkocht in sets van 1, 2 of 3 stuks
  • Grootte van het pakket: 50 x 0,8 cm
  • Gewicht: 40 gr.
  • Materiaal: kunststof

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 10 werkdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.