Geen nieuwe meldingen

Volledige siliconen afwashandschoenen

Afwashandschoenen van siliconen

Tot 76% korting.
€ 49,90
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Duurzame, herbruikbare siliconen handschoenen met schuurspons voor reinigen en afwassen.

Product-details

  • Materiaal: siliconen

  • Veelzijdige, praktische handschoenen die eenvoudig en duurzaam zijn omdat ze de functie van een schrobber en rubberen handschoenen combineren.
  • Bestand tegen hitte tot 320 °C, het kan veilig worden gedesinfecteerd met kokend water of in de magnetron
  • Gemakkelijk in te schuimen en schoon te maken, gewoon afspoelen met water of in de vaatwasser zetten, er blijven geen resten achter.
  • Antislip
  • Met haakontwerp
  • Toepassing: dierenhaarmassage, badkamer/keukenreiniging, carwash, afstoffen van de kast

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.