Air Time Paragliding Sport

Introductiedag paragliden bij Air Time Paragliding Sport in het midden van Nederland

Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop


Maak kennis met ‘schermvliegen’, incl. scherm, harnas, helm en handschoenen, Nederlandstalige instructie en ontvangst met koffie of thee.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor één dag introductietraining paragliding voor 1 persoon (waarde € 45)
  • € 34,99 voor één dag introductietraining paragliding voor 2 personen (waarde € 90)

Leer de grondbeginselen van het paragliden tijdens een introductietraining van 10:00 - 16:00 uur. Op deze dag krijg je in een kleine groep uitleg over de sport en maak je kennis met het materiaal. Vervolgens ga je aan de slag met checken en startklaar maken en leer je het scherm opzetten en hanteren. Je gaat nog niet de lucht in, omdat hier meer tijd voor nodig is. Na deze introdag zal je een goed beeld hebben of paragliden de sport voor jou is.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op introductiedagen van 10.00 tot 16.00 uur. Bekijk de data op: https://www.airtime.nl/cursussen/introductiedag-paragliding/.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://www.airtime.nl/cursussen/introductiedag-paragliding/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 6 deelnemers per introductie. Materiaalhuur en een kopje koffie/thee zijn inbegrepen. Op deze dag vlieg je niet. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Air Time Paragliding Sport


Air Time is een bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart aangesloten en door hen erkend opleidingsinstituut. Ze geven verschillende cursussen die je de theoretische en praktische kennis bieden om zelfstandig te kunnen 'schermvliegen' - een vorm van vliegen waarbij je aan een scherm zweeft op opstijgende lucht. Dat is een veilige sport zolang je geen onnodige risico’s neemt. Air Time werkt volgens een basis-lesplan dat is aangepast tot een opleidingsplan op maat voor iedere cursist met als uitgangspunten: veilig, vertrouwd en professioneel. Een ervaren instructieteam en betrouwbaar materiaal zorgen ervoor dat jij op een gedegen manier wordt opgeleid tot piloot.

Air Time Paragliding Sport

Sport of buitenactiviteit, Paragliden
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.