Geen nieuwe meldingen

Tondensestraat 12, Tonden

Massages van 60 minuten bij Alana Care Wellness & Beauty nabij Zutphen

Kies optie

In een Notendop

Kies voor een ontspanningsmassage of een hotstone-massage en geniet in een overweldigende landelijke én huiselijke omgeving.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Anders dan een beknopte samenvatting is een beknoopte samenvatting moeilijk om doorheen te komen, gaat het via bochten en kronkels en zou het veel helpen de knooppunten te verlichten. Laat je vatten met een massage bij Alana Care Wellness & Beauty.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 ontspannings- of hotstone-massage van 60 minuten (waarde € 40)
  • € 54,99 voor 3 ontspannings- of hotstone-massages van 60 minuten (waarde € 120)
  • € 89,99 voor 5 ontspannings- of hotstone-massages van 60 minuten (waarde € 200)

Ontspanningsmassage

De wellness- of ontspanningsmassage heeft effect op je lichaam en geest en bevat belangrijke elementen voor totale ontspanning. De massage is ontwikkeld om de doorbloeding te verbeteren, om afvalstoffen af te voeren en om rust in je hoofd tot stand te brengen.

Hotstone-massage

Bij deze massage wordt er gemasseerd met warme etherische olie en warme zwarte basaltstenen. Die stenen zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen en bevatten een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze hun warmte lang kunnen vasthouden. Het masseren is ontwikkeld om een diepere ontspanning te laten ontstaan, om bloed- en lymfenstromen beter te laten werken, om nieuwe energie te geven en om je lichaam meer in balans te krijgen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren telefonisch op 0650 666 366 óf via e-mail op info@alanacare.nl, o.v.v. Groupon. Je afspraak is pas definitief na bevestiging van Alana Care.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Alana Care Wellness & Beauty

Bij Alana Care Wellness & Beauty in Tonden (vlakbij Zutphen) kan je terecht voor schoonheidsbehandelingen, diverse soorten massages, spa-manicures, spa-pedicures, mooie bruidsmake-up en -kapsels en workshops Gezichtsverzorging en Visagie. Alle activiteiten zijn te combineren met een zelfgemaakte Engelse high tea en hartige hapjes. De workshops en wellnessbehandelingen vinden in een huiselijke en informele sfeer plaats in een deel van de landelijke boerderij waarin wellnessprofessional Janneke Torgensen woont.

De missie van Alana Care - gastvrijheid, rust, harmonie, goede verzorging en vooral genieten - ervaar je ook in de gelijknamige bed & breakfast. Vanuit deze pipowagen met een tweepersoons-bedstee, een tweepersoonsbed in de vorm van een slaapbank en een eigen toilet, douchegelegenheid, sauna en jacuzzi heb je een weids uitzicht over de weilanden.