Geen nieuwe meldingen

Alentejo Wijnen

Alentejo Wijnen

Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Voeg een beetje Portugese zon toe aan je lunch, borrel of diner met deze prestigieuze wijnen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een wijnpakket “Vinho Verde” (waarde € 58,85)
  • € 34,99 voor een wijnpakket “Capoeira” (waarde € 66,20)

Wijnpakket “Vinho Verde”

  • 3 flessen Via Latina branco
  • 3 flessen Vercoope vinho verde
  • 1 verrassing t.w.v. € 9,50

Wijnpakket “Capoeira”

  • 3 flessen Capoeira branco
  • 3 flessen Capoeira tinto
  • 1 verrassing t.w.v. € 9,50

Mocht een wijnsoort uit één van de pakketten onverhoopt zijn uitverkocht, dan wordt deze vervangen door een wijn van een vergelijkbare kwaliteit en waarde.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee je wijnpakket online op www.alentejowijnen.nl/winkel/wijnpakket-capoeira met gebruik van de code "pakket-capoeira" of op www.alentejowijnen.nl/winkel/wijnpakket-vinhoverde met gebruik van de code "pakket-vinhoverde". Je grouponcode geef je door via de mail die je na bestelling krijgt.
Meer info: exclusief verzendkosten à € 9,50. Bezorging mogelijk in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Minimum leeftijd 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Alentejo Wijnen

Alentejo Wijnen is - zoals de naam al doet vermoeden - gespecialiseerd in alles wat met de alcoholhoudende druivendrank te maken heeft. Zo organiseren ze wijnproeverijen door het hele land om je kennis te laten maken met het diverse aanbod dat ze hebben. Een aanbod dat je via de webshop in huis kan halen. De wijnen worden stuk voor stuk met zorg geselecteerd en geïmporteerd uit Portugal. In het assortiment hebben zij verschillende witte wijnen, rode wijnen en rosé's. Ook mousserende wijnen vind je terug in de bruisende online winkel. In de winkel in De Meern proef je wijn tijdens speciale proeverijen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.