Geen nieuwe meldingen

Alentejo Wijnen

Wijnpakketten van Alentejo Wijnen, bij jou thuis geleverd

Resterende tijd beperkt!
Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Voeg een beetje zon toe aan je lunch, borrel of diner met deze prestigieuze wijnen die gewoon bij je thuis worden bezorgd.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • Wijnpakket “Masters Selection” of wijnpakket “Capoeira”
 • Lekker makkelijk bij je thuis bezorgd

 • Wijnpakket “Masters Selection”
  • 3 flessen Monte das Parreiras tinto
  • 3 flessen Monte das Parreiras branco
  • 1 verrassingsfles
 • Wijnpakket “Capoeira”
  • 3 flessen Capoeira branco
  • 3 flessen Capoeira tinto
  • 1 verrassingsfles

Wat is het toch fijn om een fles wijn te zijn. Maar wat nog véél fijner is is dat jij die fijne wijnen met deze deal van Alentejo Wijnen thuis kan krijgen, zonder daar al teveel moeite voor te hoeven doen. Het enige wat er namelijk van je gevraagd wordt, is deze wijn deal te kopen, het gewenste wijnpakket van Alentejo Wijnen op de gelijknamige website te kiezen en voor je het weet worden er 7 mooie flessen wijn (die van het Masters- of Capoeira-pakket) bij jou aan de voordeur afgeleverd. Heerlijk soepel.

Mocht een wijnsoort uit één van de pakketten onverhoopt zijn uitverkocht, dan wordt deze vervangen door een wijn van een vergelijkbare kwaliteit en waarde.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 februari 2020.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee je wijnpakket online op www.alentejowijnen.nl/winkel/wijnpakket-capoeira of op www.alentejowijnen.nl/winkel/wijnpakket-master-selection. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van Alentejo een e-mail met verdere instructies.
Meer info: exclusief verzendkosten à € 8,50. Bezorging mogelijk in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). De levertijd bedraagt ongeveer 3 dagen. Minimum leeftijd 18 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Alentejo Wijnen

Alentejo Wijnen is - zoals de naam al doet vermoeden - gespecialiseerd in alles wat met de alcoholhoudende druivendrank te maken heeft. Zo organiseren ze wijnproeverijen door het hele land om je kennis te laten maken met het diverse aanbod dat ze hebben. Een aanbod dat je via de webshop in huis kan halen. De wijnen worden stuk voor stuk met zorg geselecteerd en geïmporteerd uit Portugal. In het assortiment hebben zij verschillende witte wijnen, rode wijnen en rosé's. Ook mousserende wijnen vind je terug in de bruisende online winkel. In de winkel in De Meern proef je wijn tijdens speciale proeverijen.

Alentejo Wijnen

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij, Wijnproeverij, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.