sluit
V-Day

Allround Beauty Trends

Dorpsstraat 42, ZOETERMEER

Vet verliezen door vet bevriezen met 1 of 3 cryolipolyse-behandelingen bij Allround Beauty Trends in Zoetermeer

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promotiecode DOUBLE. Eindigt 1-2.
Code toepassen

In een Notendop

Vetophopingen op plekken waar die normaal lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
D
Diana
10 beoordelingen6 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
januari 4, 2023
De mevrouw gaf aan dat de coupon gold voor 1 zone: linker love handle of rechter lovehandle en dat beide kanten worden gezien als twee zones en dat was duurder uiteraard. Uiteindelijk toch twee behandelingen gehad. de prijs via Groupon is duurder dan op hun eigen website

Over deze deal

 • 1 of 3 cryolipolyse-behandelingen
 • Vet verliezen door vet bevriezen
 • Op plekken waar je dit lastig weg krijgt

 • Kies 1 of 2 zones uit de volgende opties:
  • buik
  • love handles
  • billen
  • bovenbenen
  • armen

Cryolipolyse

Vetophopingen op plekken waar die normaal gesproken lastig verdwijnen worden onder gecontroleerde omstandigheden bevroren om ze daar weg te krijgen. Bevroren vetcellen breken af en verlaten via je stofwisseling op natuurlijke wijze je lichaam. Cryolipolyse is daarom een alternatief voor liposuctie wanneer je geen operatie wil ondergaan. De behandelend specialist zal je uitleggen wat je precies kan bereiken met een behandeling en hoeveel behandelingen aan te raden zijn voor jouw gewenste resultaat.

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 079 341 8542. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag. Na je eerste behandeling heb je nog 6 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Allround Beauty Trends

Zoals de naam al lichtelijk verraadt zitten ze bij Allround Beauty Trends in Zoetermeer bovenop de beauty trends. Zo kan je je hier van huid tot haar door een ringetje laten halen en bij een mooi ringetje horen uiteraard ook mooie nagels. Je kan hier je huid laten opfrissen met microneedling en verschillende behandelingen speciaal voor acné, striae of droge of gevoelige huid. Je kan overtollig vet laten bevriezen met cryolipolyse, rimpeltjes laten verwijderen met een niet-invasieve Fibroblast-behandeling en ongewenste haargroei weg laten laseren met IPL. Bij de kappers van Allround Beauty Trends kan je je een frisse coupe of nieuw kleurtje laten aanmeten en de nagelstylisten weten jouw nagels om te toveren tot een waar kunstwerk met gel, gellak of een shiny nagellakje. En dit is slechts een greep uit wat deze allround salon al meer dan 20 jaar onder één dak te bieden heeft.