Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Sentruper Straße 315, Münster

Allwetterzoo in Münster: beleef veel dieren van dichtbij met een dagticket voor 1 volwassene of 1 kind

Kies optie

In een Notendop

De Münster Allwetterzoo is een spannende bestemming met overdekte wandelpaden en vele activiteiten onder alle weersomstandigheden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
Jack
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 20, 2021
ok
A
alie
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 18, 2021
Goed

Over deze deal

© Groupon

  • Dagticket voor Allwetterzoo
  • Data: t/m 30 september 2021
  • Locatie: Westfälischer Zoologischer Garten Münster GmbH, Sentruper Straße 315, 48161 Münster, Duitsland op een uurtje rijden met de auto vanuit Enschede

De Münster Allwetterzoo is een spannende bestemming met overdekte wandelpaden en vele activiteiten onder alle weersomstandigheden.

Bezoekers van de Allwetterzoo kunnen twee keer per dag helpen de olifanten te voeren, hallo zeggen tegen de aapjes of langs het Giraffehuis gaan. Tijdens een bezoekje aan deze dierentuin kan je met je gezin ontspannen tussen de dieren lopen. Ook als het regent kan je je goed vermaken, want er zijn all-weather overdekte wandelgangen. Vanaf hier kan je de neusberen, zeehonden of stokstaartjes bewonderen. In het Vlinderhuis stijgt de temperatuur tot tropische waarden en dat brengt je in een mum van tijd in een vakantiestemming.

Deal-Voorwaarden

Over Allwetterzoo Münster

De Allwetterzoo Münster verwelkomt dierenliefhebbers uit Münster en ver daarbuiten sinds 1947. De dierentuin kreeg de ongewone bijnaam door de overdekte gangen, die de individuele dierenverblijven verbinden, beschermen tegen regen en schaduw bieden in de zomer. Een ander bijzonder kenmerk is dat de bezoekers de dieren van dichtbij kunnen bekijken. Als je wil kan je een wandeling maken met pinguïns, olifanten voeren en een bezoekje brengen aan de papegaaien en apen.