Geen nieuwe meldingen

Rijnwaterstraat 51, Rotterdam

Halve kip Piri-Piri met extra's bij Alma Lusa in Rotterdam De Esch

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 46% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geniet van Portugese smaken en waan je even in het zonnige zuidwesten van Europa met een stuk kruidige kip inclusief bijgerecht naar keuze.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 3 opties

  • € 6,50 voor 1x halve kip Piri-Piri met rijst óf patat en salade (waarde € 11,50)
  • € 12,50 voor 2x halve kip Piri-Piri met rijst óf patat en salade (waarde € 23)
  • € 24,50 voor 4x halve kip Piri-Piri met rijst óf patat en salade (waarde € 46)

De koks toveren met Portugese kruiden en serveren een huisgemaakte, verse Piri-Piri saus. Deze saus wordt gegoten over verse kippetjes van Nederlandse bodem die op een langzaam garende houtskoolbarbecue zijn bereid. Je mag je eigen bijgerecht kiezen - frietjes of rijst - en de halve kip wordt sowieso aangevuld met een frisse salade. Race dus snel naar winkelcentrum De Esch om gebruik te maken van deze deal, maar uiteraard niet als een kip zonder kop.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag. Wegens vakantie van 24 december 2019 t/m 7 januari 2020 gesloten.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl, o.b.v. beschikbaarheid.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Gegrilde groenten zijn bij te bestellen voor € 3,90. Niet geldig voor afhalen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Alma Lusa

Tussen De Esch en Kralingen-Crooswijk - in winkelcentrum De Esch, vlak aan de Nieuwe Maas - ligt Portugees restaurant Alma Lusa. De open keuken geeft je een kijkje in de keukenkunsten van de chefs en zo zie je de bereiding van je bestelling van A tot Z. Wie hier binnenstapt, hoeft voorlopig niet het vliegtuig naar het Iberische schiereiland te nemen, want met deze Portugese lekkernijen houd je jezelf wel een tijdje (ook letterlijk!) zoet. De geuren van speciale broodjes, pasteitjes, kazen en verschillende vlees- en visgerechten begroeten je bij binnenkomst en garanderen bijna dat je niet met lege handen vertrekt. Je zit hier ook goed voor koffie, cakes, wijnen en als je op locatie wil genieten van de Portugese smaken kan je gebruik maken van de catering service van Alma Lusa.

Alma Lusa

Restaurant, Mediterraans