Geen nieuwe meldingen

Rijnwaterstraat 51, Rotterdam

Rotterdam De Esch: Portugese proeverij met sangria vanaf 2 personen bij Alma Lusa

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ontdek Portugese smaken zoals Alentejo brood, olijven, kip- en rundstukjes en Sangria en waan je even in het zonnige zuiden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt

Een avondje Portugese delicatessen proeven is net als een finale tijdens het EK: je hebt er al een flinke tijd naar uitgekeken, je hebt te maken met een portie kwaliteit en je bent niet verbaasd dat de Portugezen zich weer van hun beste kant laten zien. Ontdekken wordt topsport bij Alma Lusa.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een Portugese proeverij voor 2 personen (waarde € 41,60)
  • € 39,99 voor een Portugese proeverij voor 4 personen (waarde € 83,20)
  • € 57,99 voor een Portugese proeverij voor 6 personen (waarde € 124,80)
  • € 74,99 voor een Portugese proeverij voor 8 personen (waarde € 166,40)

Terwijl je bent aangeschoven voor Portugese lekkernijen laat je je verleiden door 5 gerechtjes om te delen: Alentejo brood, olijven, gebakken kipstukjes in Piri-Piri mayo en rundstukjes in knoflook en zure groente. Dit alles wordt vergezeld door een kan Sangria naar keuze. Sluit deze culinaire zonvakantie eenvoudig af met een toetje: een Pastel de Nata (custardpastei).

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag. Wegens vakantie van 24 december 2019 t/m 7 januari 2020 gesloten.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl, o.b.v. beschikbaarheid.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Alma Lusa

Tussen De Esch en Kralingen-Crooswijk - in winkelcentrum De Esch, vlak aan de Nieuwe Maas - ligt Portugees restaurant Alma Lusa. De open keuken geeft je een kijkje in de keukenkunsten van de chefs en zo zie je de bereiding van je bestelling van A tot Z. Wie hier binnenstapt, hoeft voorlopig niet het vliegtuig naar het Iberische schiereiland te nemen, want met deze Portugese lekkernijen houd je jezelf wel een tijdje (ook letterlijk!) zoet. De geuren van speciale broodjes, pasteitjes, kazen en verschillende vlees- en visgerechten begroeten je bij binnenkomst en garanderen bijna dat je niet met lege handen vertrekt. Je zit hier ook goed voor koffie, cakes, wijnen en als je op locatie wil genieten van de Portugese smaken kan je gebruik maken van de catering service van Alma Lusa.

Alma Lusa

Bar