Geen nieuwe meldingen

Bikefitting voor een nieuwe of gebruikte fiets bij Alpsoluut

Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je fiets helemaal afstellen naar jouw lengte en gebruik met o.a. een passieve meting, zadelmeting en afstelling van de schoenplaatjes.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Een Groupon Local Star!

De deal

  • € 29,99 voor een bikefitting voor je gebruikte of nieuwe fiets (waarde € 75)

Eén van de belangrijkste dingen van een racefiets of mountainbike is dat-ie nauwkeurig is afgesteld. Zó afgesteld dat-ie precies aansluit bij jouw lichaamsmaten en fietsvoorkeuren. Dat checken en afstellen gebeurt bij Alpsoluut op basis van de volgende metingen:

  • Een passieve meting in de winkel d.m.v. revolutionaire software
  • Een zadelmeting
  • Afstelling van de schoenplaatjes
  • Digitaal overzicht van de optimale afstelling van de fiets

De zaldelmeting vindt plaats door middel van het Selle Italia zadelmeetsysteem dat onder andere de lenigheid van de fietser in kaart brengt. Daarnaast worden je specifieke lichaamsmaten en fietswensen ingevoerd. Voor de pedalen wordt gebruik gemaakt van Bikefit, waarbij o.a. de stand van je voeten specifiek wordt gemeten. De uitkomst van dit systeem is een persoonlijk advies voor de keuze van je fiets, framemaat en afstelling van zadel, stuur, etc.

Als je je fiets hebt meegenomen, wordt-ie meteen afgesteld volgens de uitkomsten van de meting. Geen fiets bij je? Dan krijg je een uitdraai van de resultaten mee naar huis, zodat je het later zelf kan (laten) doen.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op gr.pn/1XqVSrZ, o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief eventuele benodigde materialen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Kopers van een groupon krijgen € 29,99 korting op de aanschaf van een fiets en € 10 op een zadel. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Alpsoluut

Wintersport- en wielerwinkel Alpsoluut is gevestigd op IJburg. Eigenaren Irma en Richard hebben elkaar ontmoet op de skilerarenopleiding en zijn de winkel begonnen vanuit hun gezamenlijke passie voor skiën en wielrennen. Behalve voor alle benodigdheden voor deze sporten, kan je bij Alpsoluut ook terecht voor het laten onderhouden van je materiaal.

Alpsoluut

Sport, Fietsen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.