Geen nieuwe meldingen

Holendrecht plein 28, Amsterdam

3-gangenmenu à la carte voor 2 tot 4 personen bij Amore Mio Grillhuis

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Stel zelf je driegangenmenu samen en neem als voorgerecht bijv. de gesmoorde champignons en als hoofdgerecht de gegrilde kip of ossenhaas.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een 3-gangenmenu à la carte voor 2 personen (waarde € 63,98)
  • € 44,99 voor een 3-gangenmenu à la carte voor 3 personen (waarde € 95,97)
  • € 59,99 voor een 3-gangenmenu à la carte voor 4 personen (waarde € 127,96)

Vanavond heb je alle vrijheid en zijn er geen beperkingen. Je mag namelijk alles kiezen van de kaart. Neem als voorgerecht bijvoorbeeld één van de fameuze salades of ga voor de Funghi Trifolati oftewel gesmoorde champignons in knoflook. Als hoofdgerecht kan je o.a. kiezen uit diverse kipgerechten, 2 kwartels, een luxe ribeye of ossenhaas. Echte specialiteiten van de grill. Of je gaat voor de zalm of gamba’s. Uiteraard zit er ook een nagerecht bij, waarbij je de keuze hebt uit Tiramisu, Flammkuchen Special (met Nutella chocolade en banaan) en ijs met vruchten. Kijk hier voor het hele menu.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Voor de T-Bonesteak geldt een supplement van € 2,00 per persoon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Amore Mio

Amore Mio aan het Holendrechtplein in Amsterdam is in 2015 volledig gerenoveerd en heeft op één en dezelfde locatie nog eens de deuren geopend van twee nieuwe restaurants. Op deze manier probeert eigenaar Louka middels een Lunchroom, Grillhuis en Pizzeria in het boodschappencentrum zijn liefde voor eten over te brengen via grillgerechten, salades of een typische Italiaanse pizza of pasta. Je moet hierbij denken aan kwartel en een ribeye enerzijds en traditionele lasagne of pizza quattro stagioni anderszijds. Zeven dagen per week schuif je hier aan in een warme romantische setting - zoals je van Italianen gewend bent - om te genieten van de Italiaanse gerechtjes die je voorgeschoteld krijgt. Dit kan zowel binnen in een moderne omgeving, maar ook op het buitenterras tijdens een zwoele zomeravond.

Amore Mio Grillhuis

Restaurant, Italiaans restaurant