Geen nieuwe meldingen

Tjalk 15, Hoorn

Klassieke- of ontspanningsmassages van 60 min. bij AmPaNi in Hoorn

Kies optie

In een Notendop

Laat je spieren 60 min. lang los kneden en -wrijven tijdens een klassieke massage of ontspan lichaam en geest via een ontspanningsmassage.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 klassieke- of ontspanningsmassage van 60 min. (waarde € 50)
  • € 54,99 voor 3 klassieke- of ontspanningsmassages van 60 min. (waarde € 150)
  • € 89,99 voor 5 klassieke- of ontspanningsmassages van 60 min. (waarde € 250)

Ontspanningsmassage

Bij deze massage wordt ontspanning van de spieren bereikt door middel van strijkingen. De massage wordt uitgevoerd met een natuurlijke olie waar etherische olie aan is toegevoegd, wat bijdraagt aan een diepe ontspanning.

Klassieke massage

Met deze massage wordt onderliggend weefsel losgemaakt en wordt de doorbloeding gestimuleerd door kneden en wrijven. Het is een fysieke lichaamsmassage gericht op het ontspannen en activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van lymfevocht. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m woensdag van 10.00 tot 21.30 uur, donderdag van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Er kan vanaf 1 mei 2017 geboekt worden.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://www.ampani.nl/ of telefonisch op 0655 733 521, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over AmPaNi

AmPaNi in Hoorn werkt samen met jou aan je persoonlijke groei door middel van coaching en counseling. Daarnaast biedt de sfeervolle praktijk massagebehandelingen aan zoals Ayurvedische massage, ontspanningsmassage en klassieke massage. Je kan hier bovendien terecht voor Access Bars®-behandelingen (zachte aanrakingen van het hoofd om belemmeringen los te laten), Reiki-behandelingen, intuïtieve reading en healing en haarverzorging.