Geen nieuwe meldingen

Nijverheidsweg 2B, Soest

Keratine-behandeling bij Amrani Totaal in Soest

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga pluizig, droog en statisch haar tegen door het te laten voeden met lichaamseigen stoffen - met doorgaans 3 maanden zichtbaar resultaat.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als een schildpad schittert ook je haar als je het voedt, polijst en in het zonnetje zet. Je haar kruipt uit de schulp bij Amrani Totaal.

Kies uit twee opties

  • € 69,99 voor een keratine-behandeling - voor haar tot schouderlengte (waarde € 150)
  • € 79,99 voor een keratine-behandeling - voor haar langer dan schouderlengte (waarde € 200)

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken. Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar. De proteïnerijke producten met keratine die gebruikt worden tijdens deze voedende behandeling focussen op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. De keratine-behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke slag of krul behouden blijft en duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar.

Na het droogföhnen en polijsten wordt de keratine met een stijltang in het haar ‘verzegeld’. Na de behandeling zie je doorgaans meteen resultaat.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren telefonisch op 0620 671 717, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Amrani Totaal

Jouw 'totaalplaatje' krijgt vorm bij deze beautysalon in Soest. Ze leiden het haar op je hoofd in beeldige banen door het te harsen of te epileren - of juist bij te punten, een kleurtje te geven of te verzorgen met bijvoorbeeld keratine. Ook handen en voeten mogen in het zonnetje worden gezet met een uitgebreide manicure of pedicure bij Amrani Totaal. Totale ontspanning wordt je aangereikt tijdens een massage en een nieuw setje wimpers maken je oogopslag compleet.

Amrani Totaal

Kapper, Haar-straighten, Salon