Geen nieuwe meldingen

Derkinderenstraat 120A, Amsterdam

1 of 3 gezichtsbehandelingen bij AMS Ladies Beauty in Amsterdam-West, Overtoomse Veld

Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Laat je gezicht weer stralen met een dieptereiniging, exfoliatie (scrub), gezichtsmassage, masker en hydraterende crème of serum.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Shaimaa
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 24, 2021
Heel mooi gedaan en was blij mee maar lees goed de voorwaarden want je betaalt de original bedrag voor de deal dus dat prijs met 50% bestaat niet op het eind heb ik gewoon 30 euro extra betaald omdat het was exclusief verven terwijl bij de deal staat gewoon wassen ,knippen, verven föhnen Dus dames mooie kapsalon en leuke dame is wel mooi gemaakt op het eind professioneel vond ik ook maar reken op andere prijs .... Over deze deal idooy
replied
View Comment +

Over deze deal

 • 1 of 3 gezichtsbehandelingen
 • De behandeling duurt zo’n 45 ontspannende minuten
 • Waarna je weer met een fris gelaat de deur uit wandelt

 • De behandeling bestaat uit:
  • Dieptereiniging
  • Exfoliatie (scrub)
  • Gezichtsmassage met verzorgende producten
  • Masker met verzorgende producten
  • Hydraterende crème of serum (aangepast op jouw huidtype)

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Vanaf het moment van aankoop 4 maanden geldig op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Alle behandelingen moeten binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Neem je afgedrukte groupon mee. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over AMS Ladies Beauty

AMS Ladies Beauty in het Overtoomse Veld in Amsterdam is wat je noemt een all round salon. Je kan hier onder één dak terecht voor je haar, nagels, ongewenste haar en gezicht. In de kappersstoel kunnen zowel mannen als vrouwen zich een nieuwe coupe aan laten meten of hun lokken laten verven of highlighten voor een frisse uitstraling. Je kan de huid in je gezicht laten stralen met een vitale gezichtsbehandeling, je nagels laten glinsteren met een gekleurd (gel)lakje en je lichaam laten ontharen met wax-strips. Bij AMS Ladies Beauty staat jouw persoonlijkheid centraal. De beauty-specialisten adviseren je hier op basis van jouw wensen.