Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Amsterdam Boat Cruises

Ms. van Riemsdijkweg 45, Amsterdam

Rondvaart van 4 uur door de Amstel incl. koffie/thee en appelgebak bij Amsterdam Boat Cruises

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kijk je ogen uit naar de pracht die onze hoofdstad vanaf het water te bieden heeft en voer o.a. langs Scheepvaartmuseum en dierentuin Artis.

Over deze deal

  • Rondvaart door de Amstel
  • Doe je grachtengordel om en vaar 4 uur op de Amsterdamse wateren
  • De buikjes worden gevuld met een appelgebakje incl. koffie/thee
  • Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip

  • Geef je ogen de kost als je vanuit street art-walhalla NDSM afvaart
  • Je vertrekt richting Centraal Station en komt o.a. langs NEMO, het VOC schip ‘Amsterdam’ en het Scheepvaartmuseum
  • Waarna je via de Nieuwe Herengracht de Plantagebuurt en Artis passeert
  • En afslaat naar de Amstel om een uniek kijkje vanaf het water te werpen op iconische gebouwen als de Stopera, Carré en het Amstel Hotel
  • Via Overamstel, Betondorp en IJburg beland je weer terug bij NDSM

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Geldig op alle vaardata, zie de website van Amsterdam Boat Cruises. Reserveren verplicht via https://amsterdamboatcruises.nl/rondvaarttocht/amstelcruise-boeken/ o.v.v. Groupon code. Na reservering is annuleren niet meer mogelijk. Zorg dat je 15 minuten voor afvaart aanwezig bent. Bijkomende kosten: exclusief wettelijke RVM-belasting à € 1,50 per persoon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Amsterdam Boat Cruises

Amsterdam Boat Cruises neemt je mee door de eeuwenoude geschiedenis van de Amsterdamse haven en geeft je een uniek kijkje in één van Nederlands belangrijkste havengebieden. Je ontdekt het verleden, dat helemaal teruggaat naar de VOC, en leert over het heden en de toekomst terwijl je langs grote zeeschepen vaart. En kan je geen genoeg krijgen van Nederland vanaf het water, dan kan je ook voor een langere boottocht kiezen en bijvoorbeeld de Zaanse Schans ontdekken. Amsterdam Boat Cruises heeft altijd een kleine kaart met hapjes en drankjes aan boord, voor als je zin hebt in een versnapering op het dek.