Geen nieuwe meldingen

Amsterdam Canal Painting

Oudezijds Achterburgwal 82B, Amsterdam

Paint like Van Gogh-schilderworkshop inclusief toegang tot het Van Gogh Museum

Kies optie

In een Notendop

2015 is het jaar van Van Gogh: leer schilderen in de stijl en kleuren van de meester inclusief een entreekaartje voor het van Gogh Museum.

Over deze deal

Aanbevelingsbadge

Kies uit 4 opties

  • € 59,99 voor een Paint like Van Gogh-schilderworkshop voor 1 persoon (waarde € 149)
  • € 119,98 voor een Paint like Van Gogh-schilderworkshop voor 2 personen (waarde € 298)
  • € 238,99 voor een Paint like Van Gogh-schilderworkshop voor 4 personen (waarde € 596)
  • € 354,99 voor een Paint like Van Gogh-schilderworkshop voor 6 personen (waarde € 894)

Het jaar 2015 markeert de 125ste sterfdag van Vincent van Gogh. Het Van Gogh Museum organiseert daarom diverse bijzondere activiteiten onder het thema ‘125 jaar inspiratie’. Maar ook bij AmsterdamCanalPainting kun je terecht voor een speciale activiteit. Tijdens de Paint like Van Gogh-workshop bijvoorbeeld leren professionele kunstenaars je alles over het bijzondere kleurgebruik van de schilder en hoe zijn emoties naar voren komen in veel van zijn beroemde werken. Na drie uur schilderen ben je geïnspireerd en gepassioneerd. En voldaan, want je krijgt er een glas prosecco, een paar heuse Vincent van Gogh-amuses en een biologische sapje, koffie of thee bij. Uiteraard is ook gebruik van alle materialen inbegrepen. Na afloop neem je je schilderij mee naar huis, net als een fijne goodiebag.

De cursus is toegankelijk voor iedereen en wordt in het Nederlands en in het Engels gegeven, dus ook voor degenen die nog nooit een penseel hebben vastgehouden. Na de workshop krijg je je toegangskaartje voor het Van Gogh Museum.

AmsterdamCanalPainting

In het centrum van Amsterdam worden schilderworkshops gegeven met het thema ‘Paint like Van Gogh’. De kunstenaars van AmsterdamCanalPainting zijn bijzonder gepassioneerd en willen niets liever dan de liefde voor kunstenaar Van Gogh en het schilderen overbrengen op hun cursisten. Nieuwsgierig? Kijk hier.Facebook

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag t/m zondag. De toegangskaartjes voor het Van Gogh Museum zijn geldig t/m 31 december 2015.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: workshop tijden zijn van 11.00 - 14.00 uur. Minimaal 5 dagen van tevoren verplicht via e-mail op info@amsterdamcanalpainting.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: minimaal 6 en maximaal 15 deelnemers per workshop. Je moet met je entreekaarten gebruik maken van de voucher lane bij het Van Gogh Museum. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Amsterdam Canal Painting