sluit
V-Day

Amsterdam Circle Line

Stationsplein 42,, Amsterdam

Amsterdam Light Festival: boottour van 75 min. incl. borrel-arrangement en Canal Cruise-ticket met Amsterdam Circle Line

Kies optie

In een Notendop

Verwonder je onder het genot van een flesje piccolo bubbels, glas glühwein en notenmelange over de kunstwerken schitterend over het water.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

| Amsterdam Circle Line is official partner van Amsterdam Light Festival |

Official partner ALF-badge

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • Rondvaart van 75 minuten

 • Tijdens Amsterdam Light Festival

 • Geldig op alle dagen van de week

 • Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023

 • Inclusief:

  • Borrel-arrangement bestaande uit één flesje piccolo bubbels van 20 cl, één glas glühwein en een notenmelange p.p. voor volwassen (18 jaar en ouder) of twee frisdranken en een snack p.p. voor kinderen
  • Extra Canal Cruise Ticket voor een rondvaart van 75 minuten met Amsterdam Circle Line op een ander moment (geldig t/m 21 maart 2023)
 • Elektrische boot

 • Verwarming en toilet aan boord

 • Toegang tot het open achterdek

Praktische informatie

 • Vertreklocatie: NS-station Amsterdam Centraal, aan het stationsplein (als je met je rug naar de hoofingang staat, schuin naar rechts oversteken)
 • Afvaartijden: 20.00 en 20.30 uur

Amsterdam Light Festival

De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 brengen kunstenaars, architecten en ontwerpers van over de hele wereld hun speciaal voor Amsterdam gecreëerde werk tot leven tijdens het festival.

Langs een speciale vaarroute door de Amstel en de grachten zijn kunstwerken en installaties geplaatst, zodat bezoekers de kans krijgen om de sprankelende hoofdstad en de monumentale lichtkunst ontspannen vanaf het water te ervaren. Met het thema “Imagine Beyond” in deze 11e editie wil het festival je meenemen naar de wereld van de verbeelding. Verbeelding stelt je in staat je de dag van morgen voor te stellen zoals je wilt en je te laten dromen voorbij het hier en nu. Vaar mee langs de verschillende lichtkunstwerken, kijk door de ramen en laat je fantasie de vrije loop. Zijn dat sprekende lampen die je ziet, virtuele bruggen, omhoog-stromend water?

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via gr.pn/3GkEPV2, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.

Over Amsterdam Circle Line

Hoewel Amsterdam Circle Line nou niet direct ras-Amsterdams klinkt, is ze het nou net wél. Het is namelijk een volle zus van Smidtje Luxury Cruises. Beiden zijn dan weer de geesteskinderen van Tomas de Smidt en die zijn moeder is weer bekend van de Amsterdamse Bloemenboot. De Amsterdam Circle Line is dus het eigenlijk het meest Amsterdamse rondje Amsterdam en zij van Smidt kennen het weten, die gaan al generaaasies terug in Mokum. Zelfs Harry Slinger, je weet wel, van Drukwerk, verruilt één keer per maand zijn theater voor één van de schepen van de Amsterdam Circle Line. Wie weet heb je mazzel.