Amsterdam Electric Tours

Amsterdam Electric Tours

Tot 47% korting.
Kies optie

In een Notendop


Na een kleine oefensessie ben je klaar om Amsterdam te verkennen op een Eswing en je langs de bekendste bezienswaardigheden te manoeuvreren.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Net als zeemeerminnen, prinsessen die door hun personeel worden vervoerd of scorende voetballers die op handen worden gedragen krijg je de kans om je van A naar B te vervoeren zonder je benen te gebruiken. Kijk maar hoe het loopt in de hoofdstad met Amsterdam Electric Tours.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een Electric city-tour van 90 min. door Amsterdam - 1 persoon (waarde € 55)
  • € 57,99 voor een Electric city-tour van 90 min. door Amsterdam - 2 personen (waarde € 110)

Er zijn veel manieren om onze hoofdstad te ontdekken. Met deze City Tour glij je anderhalf uur langs de iconische bezienswaardigheden in de historische delen van Amsterdam. Voordat je de stad doorkruist helpt de instructeur je op weg met je elektrische tweewieler. Als iedereen het bedienen van de Eswing - een op een Segway geïnspireerde zelfbalancerende scooter - onder de knie heeft, gaan jullie op pad. Het voertuig kan ongeveer 7 kilometer per uur, dus je kan flink gas geven afwisselen met op je gemakje door je favoriete straatjes rijden. Ondertussen zijn er genoeg mogelijkheden om foto’s te maken zodat je op een later moment weer herinneringen op kan halen. En de gids zal geregeld stoppen om interessante verhalen te vertellen.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 13 februari 2019 op alle dagen van de week Starttijden: 9.00, 11.30, 14.00, 16.30 en 19.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://www.ametour.com. Klik op de homepage op de button 'Book now' en selecteer een vertrekdatum en vertrektijd, gebruik je Grouponcode en vul je contactgegevens in. Hierna ontvang je een ticket in je mail voor de Segway Experience.
Annuleren: Na reserveren is annuleren niet mogelijk.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Zorg dat je 30 minuten van te voren aanwezig bent voor het passen van de helm en om de "Liability Waver" te tekenen. Het is verplicht om die Waver te tekenen voordat de tour begint. Minimumleeftijd van 16 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Amsterdam Electric Tours


Bij Amsterdam Electric Tours huur je diverse typen Freegos - zelfbalancerende scooters - voor 1 tot 5 uur avontuur in de hoofdstad. AET inspirerende tours in en om Mokum, van een gewone City Tour van 1 à 2 uur tot tours met een thema, zoals de Canal Tour, Windmill Tour of Park Tour.

Amsterdam Electric Tours

Sightseeing of tour, Fiets- en segway-verhuur & -tocht
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.