Geen nieuwe meldingen

T.T. Neveritaweg 57, Amsterdam

NDSM-terrein: Segway-experience van 60 minuten door Amsterdam Electric Tours

Kies optie

In een Notendop

Weg van de drukte, op het industriële terrein van de NDSM, leer je hoe je met een Segway Eswing PT rijdt onder begeleiding van instructeurs.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als in het leven zelf gaat rijden op een Segway om balans, controle en een flinke dosis plezier terwijl je het soepel probeert aan te pakken. Segway alsof het je laatste dag is bij Amsterdam Electric Tours.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een Segway-experience van 60 min. op het NDSM-terrein - 1 persoon (waarde € 35)
  • € 38,99 voor een Segway-experience van 60 min. op het NDSM-terrein - 2 personen (waarde € 70)

Altijd al willen weten hoe een Segway rijdt maar nog nooit de durf gevonden om het te doen? Gewoon benieuwd hoe het is? In deze 60 minuten durende ervaring leer je onder begeleiding van instructeurs hoe je perfect kan balanceren op een Segway Eswing PT. De instructeurs zorgen dat dit allemaal met een hoop plezier gebeurt. Zodra je je comfortabel voelt kan je je ‘rijbewijs’ halen door de obstakelbaan met succes te voltooien.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 20 januari 2020 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://www.ametour.com. Klik op de homepage op de button 'Book now' en selecteer een vertrekdatum en vertrektijd, gebruik je Groupon controlecode en vul je contactgegevens in. Hierna ontvang je een ticket in je mail voor de NDSM Segway Experience.
Annuleren: na reserveren is annuleren niet mogelijk.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Elke 90 minuten start een nieuwe ronde voor de experience, van 09.00 tot 18.00 uur. Zorg dat je 30 minuten van te voren aanwezig bent voor het passen van de helm en om de ''Liability Waver'' te tekenen. Het is verplicht om die Waver te tekenen voordat de tour begint. Minimumleeftijd 16 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Amsterdam Electric Tours

Bij Amsterdam Electric Tours Boek je tours met Segway Eswing PT zelfbalancerende scooters in de hoofdstad en je kan er bovendien allerlei soorten (elektrische) fietsen huren Zo willen de mensen van AET je de hoofdstad op een groene en bovendien unieke manier laten ontdekken. Uiteraard ga je met helm, veiligheidshesje en een portie kennis de weg op. Omdat de Segways zelfbalancerend zijn is vallen bijna onmogelijk tijdens je rit. Ga op inspirerende tours in en om Mokum, van een gewone City Tour van 1 à 2 uur tot tours met een thema, zoals de Canal Tour, Windmill Tour of Park Tour. Zoek je het liever buiten de stad en buiten de drukte? Doe dan mee aan een Segway-experience waarin je op je gemak leert rijden.