Geen nieuwe meldingen

Amsterdam Huidkliniek

Amsterdam Huidkliniek: lichte peeling in de Leidsestraat

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Verjong je huid met een peeling met o.a. natuurlijk Glycolzuur om dode huidcellen te laten verdwijnen en nieuwe te laten verschijnen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 34,99 voor 1x een lichte peeling (waarde € 89)
  • € 64,99 voor 2x een lichte peeling (waarde € 178)
  • € 94,99 voor 3x een lichte peeling (waarde € 267)

Last van een droge of vette huid? Met deze lichte peeling deal verander je dat in mum van tijd in een frisse en jonge huid. De huidspecialisten bij Amsterdam Huidkliniek in de Leidsestraat gebruiken hiervoor producten op basis van natuurlijke zuren, zoals glycolzuur, melkzuur of salicylzuur. Dankzij zijn milde variant is deze peeling geschikt voor elk seizoen en alle soorten huidtypen. Wandel binnen bij Amsterdam Huidkliniek en verwacht vermindering van pigmentatie en fijne lijntjes, verbetering van de huidtextuur en vermindering van ouderdomsvlekken. Met de opties 2 en 3 verzeker je jezelf van nóg meer bezoeken aan Amsterdam Huidkliniek en dus betekent dat nóg meer comfort en een stralende huid.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 020 779 2410, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties.Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

Over Amsterdam Huidkliniek

Bij Amsterdam Huidkliniek doen ze er alles aan om jou met een stralend gezicht en een glimlach de kliniek uit te sturen. Samen met de schoonheidsspecialisten vind je de behandeling die het beste is voor jouw huid. Met een ruim aanbod aan (gezichts)behandelingen vindt iedereen dat waar 'ie naar op zoek is. Zo kan dat een Dermapen-, O2Young- of acne-behandeling zijn of de nieuwste behandeling: Elite Tightening Treatment. Keuze genoeg in de sfeervolle salon in de Leidsestraat.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.