sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Amsterdam Wines B.V. - KEY NL

Wijn proeven met een sommelier-box met 6 luxe flessen wijn, thuisbezorgd door Amsterdam Wines

Kies optie

In een Notendop

Proef een selectie topwijnen bij je thuis, geselecteerd door de sommeliers van Restaurant Auguste.

Over deze deal

Net als het uitkiezen van een nieuwe auto of het instellen van je home cinema is een échte wijn proeven iets waar je tijd voor moet nemen. Ervaar thuis de smaak van zes luxe wijnen terwijl je de klok rustig verder laat tikken met de thuisbezorgde Sommelierbox van Amsterdam Wines.

De deal

  • € 34,99 voor Sommelier-box met 6 luxe flessen wijn incl. wijn- en spijsadvies (waarde € 68,90)

Als wijnliefhebber hoef je met deze deal voor een keertje niet naar Bordeaux, Bourgogne of Verona af te reizen. De wijnen komen dankzij de Sommelier-box gewoon naar jou toe. Ontdek en proef zes luxe wijnen, geselecteerd door de top-sommeliers van Restaurant Auguste. De precieze wijnen zijn elke maand anders en worden aangepast aan het seizoen, zodat je zowel in winterse, zomerse, voorjaars- als herfstsfeer van een selectie passende topwijnen kunt proeven. 

Je wine tasting-box wordt geleverd met een uitgebreide omschrijving van alle ins en outs over je wijnen. Je ontdekt een reeks gerechten en andere spijzen waarmee je de wijnen kan combineren. Tevens krijg je info over de oorsprong, de samenstelling en de wijngebieden waaruit ze afkomstig zijn. 

Bestellen kan je eenvoudig via Sommeliebox.nl. De box wordt gratis bij je thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Amsterdam Wines

Amsterdam Wines specialiseert zich uitsluitend in de verkoop van gerenommeerde wijnen en champagnes via internet. Amsterdam Wines beschikt over een uitgebreid assortiment, afkomstig uit toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Ook de schenkwijnen uit Restaurant Auguste zijn beschikbaar. Het stijlvolle Frans-Italiaans geïnspireerd restaurant uit Maarssen waar de sommeliers van Amsterdam Wines ook eigenaar van zijn. De wijnen worden binnen vijf dagen bij je thuisbezorgd. Via de Sommelier-box bieden ze je elke maand een wisselende selectie van 6 topwijnen.

De flessen wijn op de foto’s bij de deal zijn slechts een voorbeeld van een box. Dit zijn niet noodzakelijk de flessen die je krijgt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 28 februari 2015 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bestellen: binnen 14 dagen na aankoop verplicht online op http://sommelierbox.nl/zelf-proeven, met gebruik van je groupon-codes. Vul op de bestelpagina de controlecode in.
Meer info: levering binnen 5 werkdagen. Rond de kerst langere levertijd, bestel daarom ruim vooraf. Gratis bezorging door heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Amsterdam Wines B.V. - KEY NL