Geen nieuwe meldingen

Ana's Hair & Beauty

Van Montfortstraat 1, Ysselsteyn

1-5 microdermabrasie-behandelingen van gezicht en hals bij Ana's Hair & Beauty in Ysselsteyn

Kies optie

In een Notendop

Laat het aan fijne kristallen over om de bovenste huidlagen van je gezicht te scrubben, met een zachte, gezonde huid als beoogd resultaat.

Over deze deal

  • 1-5 microdermabrasie-behandelingen
  • De behandeling duurt ongeveer 60 minuten
  • Zowel gezicht als hals worden er in meegenomen
  • Verwijder dode huidcellen met behulp van fijne kristallen
  • Het resultaat houdt langer aan als je voor een kuur kiest

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

Wat je moet weten

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: vanaf moment van aankoop 6 maanden geldig op maandag t/m zaterdag. Alle behandelingen moeten binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Reserveer via WhatsApp of telefonisch op 0621 608 246. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Ana's Hair & Beauty

Ana is een ster in haar klanten laten stralen. Zo laat ze krullend of stijl haar shinen met keratine, proteïne of biotine, laat ze je voeten zacht aanvoelen en je teennagels glinsteren met haar Braziliaanse pedicure, maakt ze de huid in je gezicht egaal met een deep cleansing of microdermabrasie-behandeling en laat ze lichaam en geest weer opleven met een ontspanningsmassage. Je vindt haar stralende salon - Ana's Hair & Beauty -in Ysselsteyn, waar je zes dagen per week terecht kan voor een upgrade van je verschijning.