Geen nieuwe meldingen

Ana's Hair & Beauty

Van Montfortstraat 1, Ysselsteyn

1 of 3 ontspanningsmassages van 60 minuten bij Ana's Hair & Beauty in Ysselsteyn

Kies optie
Meer dan 10 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat stress in lichaam en geest even buiten de deur, want op de massagetafel wordt er ruimte gemaakt voor ontspanning.

Over deze deal

  • 1 of 3 ontspanningsmassages van 60 minuten
  • Laat lichaam en geest in ontspannende staat brengen
  • Met een klassieke massage van het hele lichaam
  • Alleen de handen worden gebruikt voor deze massage
  • Met knedende bewegingen brengt de masseuse je tot rust

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Wat je moet weten

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: vanaf moment van aankoop 6 maanden geldig op maandag t/m zaterdag. Alle behandelingen moeten binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Reserveer via WhatsApp of telefonisch op 0621 608 246. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Ana's Hair & Beauty

Ana is een ster in haar klanten laten stralen. Zo laat ze krullend of stijl haar shinen met keratine, proteïne of biotine, laat ze je voeten zacht aanvoelen en je teennagels glinsteren met haar Braziliaanse pedicure, maakt ze de huid in je gezicht egaal met een deep cleansing of microdermabrasie-behandeling en laat ze lichaam en geest weer opleven met een ontspanningsmassage. Je vindt haar stralende salon - Ana's Hair & Beauty -in Ysselsteyn, waar je zes dagen per week terecht kan voor een upgrade van je verschijning.