Geen nieuwe meldingen

1 of 2 Andromeda 'Blue Ice' heesters

Andromeda 'Blue Ice' heesters

€ 12,99
Meer dan 40 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Andromeda polifolia lijkt op rozemarijn en kan als borderplant in de volle grond of als potplant worden gezet.

Product-details

In april en mei verschijnen de roze klokvormige bloemen. Hoewel deze niet groter wordt dan 40 centimeter, is de plant door de bossige groeiwijze een perfecte bodembedekker.

Deze bladheester staat graag in de zon of halfschaduw en groeit perfect in zure grond met een beetje humus. Het moet direct na het planten en tijdens langdurige droogte worden bewaterd. Over het algemeen heeft deze plant weinig onderhoud nodig.

Productdetails

  • Wordt apart geleverd of als set van 2 turfmoerasrozemarijnstruiken
  • Deze planten zijn 40 cm hoog (inclusief pot)
  • Geleverd in kwekerspotten van 15 cm
  • Botanische naam: Andromeda polifolia
  • Winterhard
  • Deze plant heeft weinig onderhoud nodig
  • Heeft in het voorjaar roze klokvormige bloemen

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.