Geen nieuwe meldingen

Hurksestraat 8, Eindhoven

Kaviaar-experience tot 20 pers. bij Anna Dutch Caviar in Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Leer de Osetra-steur en haar zeldzame eitjes kennen aan de hand van een twee uur durende experience met Kaspische experts en een proeverij.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als de koning der metalen moeten de zeldzame eitjes van een steur gezuiverd worden, zijn ze veel geld waard en blinken ze beide vaak op veel te dure feestjes op jachten rond de Balearen. Heb goud in handen en proef van het jetset-leven met een Kaviaar-experience bij Anna Dutch Caviar.

Kies uit 6 opties

  • € 59,99 voor een Kaviaar-experience voor 1 pers. (waarde € 150)
  • € 99,99 voor een Kaviaar-experience voor 2 pers. (waarde € 300)
  • € 199,99 voor een Kaviaar-experience voor 4 pers. (waarde € 600)
  • € 299,99 voor een Kaviaar-experience voor 6 pers. (waarde € 900)
  • € 499,99 voor een Kaviaar-experience voor 10 pers. (waarde € 1.500)
  • € 999,99 voor een Kaviaar-experience voor 20 pers. (waarde € 3.000)

In deze twee uur durende Kaviaar-experience bij de kwekerij van Anna Dutch Caviar word je volledig in de watten gelegd. Aan de hand van een ervaren Kaspische expert krijg je uitleg over de zeldzame Osetra-steur en haar eitjes, hoe deze eitjes uitgroeien en een generatie later op je parellepeltje liggen. Maar wat iedereen nog liever wil weten dan waar het vandaan komt, is natuurlijk hoe het smaakt en ook die kans wordt je geboden. Je krijgt namelijk na afloop van de uitleg meerdere soorten kaviaar voorgeschoteld, die je op de traditionele wijze - op het vuistje - tegen je gehemelte plat drukt voor een smaakexplosie. Daarnaast verschijnt de grijzige vis ook in andere hapjesvormen, waaronder als stukjes gerookte steur. Het luxepakket wordt gecompleteerd door Italiaanse wijn en champagne die mooi samengaan met de gerechtjes.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag, aanvang 19.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De experience gaat door bij een groepsgrootte van 10 pers. per avond. Inclusief proeverij en bijpassende wijnen/champagnes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Anna Dutch Caviar

In Eindhoven-Oost, aan de Hurksestraat, staat een goudmijn genaamd Anna Dutch Caviar. Hier vind je geen glimmende staven of munten, maar een hightech steurkwekerij waar Nederlandse kaviaar wordt verkregen. Door 75 jaar aan ervaring en een bedrijf dat generaties lang is doorgegeven, geven de Kaspische experts aan een hoge kwaliteit te waarborgen. Hun kaviaar wordt in vele toprestaurants in verfijnde gerechtjes gebruikt. Gewend geraakt aan de smaaksensatie? Dan bestel je de zwarte goudklompjes met alle gemak via de webshop. Net als de "Cosmetic-kaviaar", want de eitjes zijn niet alleen geschikt op een parellepel tijdens een luxe bruiloft, maar met allerlei vitaminen en mineralen ook voor het verzorgen van je huid.