Geen nieuwe meldingen

Annurca-voedingssupplement voor haargroei van Plus Line@

Annurca-haarsupplement

Resterende tijd beperkt!
Tot 67% korting.
10+ gekocht
10+ gekocht
€ 36,90
€ 12,99
64% korting

In een Notendop

Dit supplement is ontworpen om het haar te laten herleven en te beschermen tegen oxidatieve stress en cellulaire veroudering.

Product-details

  • Ontworpen om haargroei en het keratinegehalte te bevorderen
  • De zuurbestendige capsules die worden gebruikt om Annurca Hair Plus Line® te conditioneren, zorgen voor een betere afgifte van de actieve ingrediënten, waardoor hun biologische beschikbaarheid en hun effectiviteit toenemen

  • Daarnaast bevat Annurca Plus Hair Line@:

  • Zink: een belangrijk mineraal voor het lichaam: het is antioxidant, versterkt het immuunsysteem en is nuttig voor het goed functioneren van insuline en hormonen. Het is ook handig voor nagels en haar.
  • Koper: helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor fysieke en mentale veroudering
  • Biotine: vitamine B8 is nuttig voor het versterken en beschermen van de huid, haar en nagels
  • Selenium: mineraal dat essentieel is voor het welzijn van het lichaam, om het gezichtsvermogen te verbeteren, hoofdpijn te verlichten, misselijkheid te voorkomen en gewichtstoename tegen te gaan
  • Vitamine E: beschermt het lichaam tegen UV-stralen, sigarettenrook, veroudering, bestrijding van vrije radicalen en bevordert de celvernieuwing

Voedingswaarde per 2 plantaardige capsules (hydroxypropylmethylcellulose):

Apple E. Annurca Campana 800 mg  
Zink 1,5 mg 15% ADH
Koper 0,3 mg :30% ADH  
Biotine 100 mcg 200% ADH
Selenium 55 mcg 100% ADH
Vitamine E 6 mg 50% ADH
  • Dosering: Het wordt aanbevolen om dagelijks 2 capsules in te nemen, tussen de maaltijden door.
  • Tenminste houdbaar tot: 4-2022

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Bestellingen die geplaatst zijn tussen 08.08.2019 - 01.09.2019 worden verwerkt op 02.09.2019 Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.