Geen nieuwe meldingen

Hunzebos 21, Purmerend

"Onbeperkt" IPL met Medcos voor verschillende zones bij Anti-aging instituut Il Viso

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 85% korting.
Kies optie

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Een Groupon Local Star!

Kies uit 4 opties

  • € 89 voor “Onbeperkt IPL” (MedCos) Zone S (waarde € 472)
  • € 139 voor “Onbeperkt IPL” (MedCos) Zone M (waarde € 792)
  • € 189 voor “Onbeperkt IPL” (MedCos) Zone L (waarde € 1.272)
  • € 299 voor “Onbeperkt IPL” (MedCos) Zone XL (waarde € 1.752)

Ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) is een behandelmethode met lichtflitsen die, geleid door het pigment in de haren, het haarzakje vernietigen zodat er geen nieuwe haar kan groeien. In tegenstelling tot bij scheren, wordt bij IPL de bron van de haar verwijderd en niet alleen de haar zelf. Dit maakt IPL zo effectief.

Na de eerste afspraak heb je twaalf maanden de tijd om nog andere behandelingen te ondergaan. Behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 9-12 weken. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten en verschillende zones.

Pakketten en zones, kies per pakket een zone:

S M L XL
Tussenstuk wenkbrauw Hele gezicht Bovenbenen Boven- én onderbenen
Bovenlip Oksels Onderbenen Hele rug
Wangen Schouders Hele armen  
Kin Bovenrug Borst en buik  
Hals Onderrug Hele rug  
Nek Buik    
Borsten (vrouw) Handen    
  Bovenarmen    
  Onderarmen    
  Bikinilijn    
  Billen    
  Voeten    
    Volledige schaamstreek  

Anti-aging instituut Il Viso

Drijvende kracht achter Il Viso Brenda zet persoonlijke aandacht voorop. Ze neemt de tijd voor je en kan zo, op basis van een goed gesprek, jouw persoonlijke wensen en ruim 20 jaar ervaring voor een afgestemde behandeling geven. In haar salon kan je terecht voor permanente make-up, schoonheidsbehandelingen, anti-ageing en definitief ontharen.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk binnen 3 maanden na aankoop, na inwisseling kan je nog een jaar gebruik maken van IPL bij Il Viso.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je moet de te behandelen plek 24 uur voor je afspraak scheren. Tijdens de eerste behandeling kies je de gewenste zone(s) voor alle behandelingen en daar kan tussentijds niet in gewisseld worden. Tussen de behandelingen moet ongeveer 9-12 weken rust zitten. Je mag het te behandelen gebied 3 weken voor én na de behandeling niet blootstellen aan direkt zonlicht. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, bij gebruik van anti-biotica, roaccutane, rimpelfillers, mensen met een pacemaker en actieve infecties (herpes) en CO² laserbehandeling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Anti-ageing instituut Il Viso

Bij het Purmerendse Anti-ageing instituut Il Viso in de Purmerbuurt is persoonlijke aandacht een belangrijke troef. Drijvende kracht Brenda neemt voor elke behandeling de tijd om kennis te maken en jouw persoonlijke wensen samen in kaart te brengen. Met haar ruim 20 jaar ervaring en de informatie die zij uit jullie gesprek haalt, weet zij elke behandeling op maat te maken. In haar salon kan je onder meer terecht voor permanente make-up, schoonheidsbehandelingen, anti-ageing en laserontharing.Facebook

Anti-ageing instituut Il Viso

Ontharen