Geen nieuwe meldingen

Tot 4 draadloze anti-inbraakalarmen voor deuren en ramen

Anti-inbraakalarm

€ 12,90
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze draadloze inbraakalarmen kunnen op deuren, ramen, erkers, garages geplaatst worden en helpen het huis te beschermen tegen inbraak.

Product-details

  • Eenvoudig te installeren en gebruiken
  • Geen bekabeling
  • Draadloos alarm produceert een overkill aan geluid om de indringer bang te maken
  • Bescherming van winkel, kantoor, huis of elke andere ingang
  • Bevestig het inbraakalarm gewoon op het raam of deurkozijn en de aan/uit-magneet op deur of kozijn
  • Functioneel door het magnetisme en uitgerust met twee magnetische elementen die een geluidssignaal uitzenden met een vermogen van 100 dB
  • Elk stuk heeft een zelfklevend etiket dat op de deur of het raam moet worden bevestigd

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.