Geen nieuwe meldingen

30, 60, 120, 180 of 360 antioxidant bètacaroteen Lineadiet-tabletten

30, 60, 120, 180 of 360 antioxidant bètacaroteen Lineadiet-tabletten

€ 21
€ 7,99
61% korting

In een Notendop

Deze bètacaroteentabletten zijn ontworpen om een ​​mooie bruine kleur te krijgen en te behouden en zijn handig tijdens zomerse periodes.

Product-details

  • Beta-caroteen vervult de functies van vitamine A en biedt gunstige effecten op visuele processen, op het immuunsysteem en op de huid, terwijl het een van de krachtigste antioxidanten is op intracellulair niveau.

  • Gebruiksaanwijzing: dagelijks 1 tablet voor de hoofdmaaltijd innemen.

  • Ingrediënten: wortelpoeder (Daucus carota L.); vulstof: cellulose, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, bètacaroteen

  • Gemiddeld aandeel aan karakteristieke ingrediënten voor de maximaal aanbevolen dagelijkse dosis (1 tablet):
    • Wortel: 250 mg.
    • Beta-caroteen: 7,5 mg.
  • Houdbaar tot: maart 2023

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.