Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 4 antistress-armbanden

Antistress-armband

310+ gekocht
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze antistress-armband met amazoniet is ontwikkeld om je innerlijke rust en balans te laten ervaren.

Product-details

  • Amazoniet is een steen die wordt beschouwd als kalmerend
  • Staat bekend om krachtige energie, zoals de rivier waarvan het is genoemd, en is in staat om negativiteit en woede te temmen en te kalmeren
  • Beschermend van aard, vormt een veiligheidsbarrière rond de drager, elimineert elektromagnetische golven, zoals die uitgezonden door mobiele telefoons
  • Deze matte en ondoorzichtige steen heeft verschillende tinten kleuren: lichtgroen tot azuurblauw, beige tot antraciet grijs en roestbruin, etc.
  • Deze steen moedigt waarheid, moed en zelfontdekking aan
  • Één maat: 18 cm (elastisch)
  • 8 mm parel
  • Geschikt voor mannen en vrouwen

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.