sluit
TTD Launch

Any Derma

Zeeburgerdijk 331, Amsterdam

Verwijdering van moedervlek, steelwrat of gerstekorrel bij Any Derma aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen

In een Notendop

Laat moedervlekken, steelwratten, gerstekorrels, verwijde bloedvaatjes en/of ouderdomsvlekken behandelen d.m.v. coagulatie of SpotAway.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Parkbee-actie

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor verwijdering van 1 moedervlek, steelwrat of gerstekorrel (waarde € 75)
  • € 59,99 voor verwijdering van 2 moedervlekken, steelwratten of gerstekorrels (waarde € 150)
  • € 89,99 voor verwijdering van 3 moedervlekken, steelwratten of gerstekorrels (waarde € 225)

  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Laat ongewenste huidoneffenheden als moedervlekken, steelwratten, gerstekorrels, verwijde bloedvaatjes (teleangiectasien of spinnaevi) en/of ouderdomsvlekken behandelen door de huidtherapeuten van Any Derma. Bij de opties voor het verwijderen van twee of drie oneffenheden, kan het ook om verschillende soorten plekjes gaan.

Let op: bij het verwijderen van een moedervlek is het van belang dat deze goedaardig is. Mocht de huidtherapeut hier twijfels over hebben, is het belangrijk dat je deze voorafgaand aan de behandeling laat checken door je huisarts. Als de moedervlek goedaardig is, kan deze - met een verwijzing van de huisarts - vervolgens gewoon verwijderd worden.

Any Derma biedt twee behandelmethoden om de huidoneffenheid te verwijderen: coagulatie en SpotAway. Het is van het te behandelen plekje afhankelijk welke manier het meest geschikt is. Tijdens het intakegesprek dat je vooraf hebt met de huidtherapeut wordt duidelijk welke van de twee methoden zal worden ingezet.

Coagulatie

Bij deze behandeling wordt er een fijn naaldje in het betreffende plekje geprikt, waarna deze door elektrische stroom verhit wordt met als doel het plekje te vernietigen.

SpotAway

Met deze vorm van coagulatie wordt het naaldje niet ín het plekje gestoken, maar wordt deze er tegenaan gehouden.

De meeste (ondiepe) onzuiverheden zijn binnen een kwartier te verwijderen. Mocht de huidtherapeut langer nodig hebben, dan wordt hier een toeslag voor gerekend. Dit hoor je uiteraard van tevoren. Neem bij twijfel vooraf contact op met Any Derma.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten. Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0207 860 996 of via e-mail op info@huidtherapie-anyderma.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De meeste (ondiepe) onzuiverheden zijn binnen een kwartier te verwijderen. Mocht de huidtherapeut langer nodig hebben, dan wordt hier een toeslag voor gerekend. Dit hoor je uiteraard van tevoren. Neem bij twijfel vooraf contact op met Any Derma. Let op: bij ouderdomsvlekken en moedervlekken heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Zonder deze verwijzing mag Any Derma deze oneffenheden niet behandelen. Let op: voor een nabehandeling kan je geen groupon gebruiken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Any Derma

In 2013 startte huidtherapeute Sayena Paikar deze sfeervolle praktijk aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam. Bij Any Derma worden uiteenlopende huidproblemen behandeld met de nieuwste technologieën. Je kan er terecht voor microdermabrasie, camouflage-therapie, definitief ontharen, oedeem-therapie en het verwijderen van huid-oneffenheden. Ook fijn om te weten: Any Derma is prima bereikbaar met het OV.