Geen nieuwe meldingen

1x, 3x of 5x huidverbeterende microdermabrasie bij Any Derma in Amsterdam-Oost

Tot 71% korting.
Kies optie

In een Notendop

Op weg naar een gladdere, jongere en zachtere huid met een intensieve peeling.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Je gezicht is een kostbaar bezit en wie dat wil onderhouden kan, in plaats van er zelf mee zitten pielen, het beter door een professional láten peelen. Voel de touch van een expert bij Any Derma.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 85)
  • € 79,99 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 255)
  • € 119,99 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 425)

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht die celvernieuwing tot doel heeft. Door middel van een diamantkopje worden laagjes dode huidcellen weggehaald om een nieuwe huid te laten verschijnen, de doorbloeding van je huid te activeren en de aanmaak van collageen te stimuleren. Het ‘hogere’ doel is een mooiere, gladdere, jongere en zachtere huid.

Microdermabrasie wordt gebruikt bij het verwijderen van acné, littekens, donkere kringen en huidverslapping, pigmentstoringen, dode huidcellen, cellulitis en striae, lijntjes en rimpels en verstopte poriën. Verder heeft het ook een reinigende werking voor je huid.

Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0207 860 996, óf via e-mail op info@huidtherapie-anyderma.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Beperkte beschikbaarheid op zaterdag. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Any Derma

In 2013 startte huidtherapeute Sayena Paikar deze sfeervolle praktijk aan de Zeeburgerdijk in Amsterdam. Bij Any Derma worden uiteenlopende huidproblemen behandeld met de nieuwste technologieën. Je kan er terecht voor microdermabrasie, camouflage-therapie, definitief ontharen, oedeem-therapie en het verwijderen van huid-oneffenheden. Ook fijn om te weten: Any Derma is prima bereikbaar met het OV.

Any Derma

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling, Microdermabrasie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.