Geen nieuwe meldingen

Apachie draadloze dongel met HDMI-connectie

Apachie draadloze HDMI dongel

€ 34,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Met deze adapter kan je de inhoud van je telefoon of laptop afspelen op een tv of projector

Product-details

  • Apachie draadloze HDMI dongel
  • U kunt foto’s, audio en video over brengen van een desktop computer, laptop, iPhone, iPad, Android-telefoon of tablet op een HD TV of projector
  • Kan rechtstreeks in een HDMI-poort van een televisie of monitor en maakt rechtstreeks draadloos verbinding met het apparaat
  • Een breed scala van apps: toegang tot online of lokale content
  • Compatibel met Windows, Mac, iOS en Android
  • Ondersteunt Miracast

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.