Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Ouderwets gymmen bij ApenkooiGym in Haarlem, Breda of Groningen

Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop

Haal het kind in je naar boven met een ouderwetse gymles, waarbij je fit wordt of blijft door middel van sport en spel.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als de televisiekar die de klas ingereden werd, traktaties die niet bestonden uit zilverui, augurk, worst en kaas en knikkeren en er met de buit vandoor gaan was gymmen als kind reden voor een vreugdedansje. De bel gaat voor een potje ouderwets gymmen met ApenkooiGym

De pties

  • € 17,49 voor 5x ouderwets gymmen (waarde € 34,95)
  • € 23,99 voor 8x ouderwets gymmen (waarde € 49,95)

Apenkooien was vroeger stiekem het leukste spel in de gymles. Deze vorm van tikkertje zonder dat je de vloer mag raken maar wel alle objecten in de zaal mag gebruiken is nu niet meer alleen voorbehouden aan scholieren. Regelmatig verzinnen de gymjuffen en -meesters nieuwe spellen en word je al spelende fit. Eigenlijk net als hoe het vroeger ging, zonder begeleider die zegt wat je moet doen maar door te rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 op lesdagen (m.u.v. feestdagen). Bekijk de lesdagen van de verschillende locaties hier: https://trainin.nl/portal/apenkooigym/activiteiten.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://trainin.nl/portal/apenkooigym/activiteiten, met gebruik van de groupon-code. Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ApenkooiGym

Sinds 2012 slingert ApenkooiGym het land door en kan je op steeds meer plekken ouderwets apenkooien, trefballen en gymmen. Laat het kind in je naar boven komen door samen te sporten en fit te worden. Er worden regelmatig nieuwe spelvarianten bedacht en uitgevoerd en ook voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje ben je hier aan het speelse adres. Spelen is inmiddels mogelijk in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Breda en Groningen maar je kan deze apen ook zomaar tegenkomen op een festival of evenement. ApenkooiGym is ook de drijvende kracht achter het NK Trefbal en Indoor Cliff Diving.

Apenkooi Gym

Sportschool