Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Aqualijn

Hoorn 13, Alphen a/d Rijn

Laserbehandeling om te stoppen met roken bij Aqualijn

Kies optie

In een Notendop

Met behulp van de laser worden energiepunten verwarmd en gestimuleerd, om de lichamelijke behoefte aan nicotine te laten verdwijnen.

Over deze deal

De deal

  • € 69 voor een laserbehandeling ‘Stoppen met roken’ (waarde € 165)

De behandeling, die in totaal 60 tot 75 minuten duurt, begint met een intakegesprek waarin je rookgewoontes en motivatie om te stoppen besproken worden. Hierna volgt de softlaser acupunctuurbehandeling. Hierbij schijnt men met een laserlicht op enkele van je drukpunten. Als je behoefte aan nicotine verdwijnt, heb je minder zin om te roken. De voordelen hiervan zijn divers, van een verbeterde gezondheid tot een financieel voordeel, omdat je minder geld uitgeeft aan tabak. Na 3 maanden volgt een nabehandeling. Heb je in de tussentijd toch nog zin om te roken, bel of mail dan gerust de therapeut.

Aqualijn

Aqualijn is een natuurgeneeskundige praktijk die ervan uitgaat dat de mens een individu is met een eigen creatieve en spirituele gerichtheid in dit leven. Een mens is een totaalwezen waarbij lichaam en geest niet losgekoppeld kunnen worden. De genees­methodes van Aqualijn zijn zodoende gericht op het versterken van het zelfgenezend vermogen dat ieder mens in aanleg heeft. Op basis van deze filosofie vind je bij Aqualijn behandelingen terug die er op zijn gericht jouw schoonheid en welzijn weer helemaal in balans brengen. Je kan er onder meer terecht voor stoppen met roken, afslanken, homeopathie en bloedonderzoek.

Aanvullende Gezondheidszorg

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag. Geldig vanaf 5 december 2014.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0614 130 773, o.v.v. Groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Aqualijn