Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Aqualijn

Hoorn 13, Alphen a/d Rijn

Huidversteviging en vetafbraak met endermologie en softlaser-behandelingen bij Aqualijn

Kies optie

In een Notendop

Je huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel worden ‘strak’ gemasseerd om ook je stofwisseling en bloedcirculatie te verbeteren.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor 1x endermologie incl. softlaser-behandeling (waarde € 125)
  • € 79,99 voor 3x endermologie incl. softlaser-behandelingen (waarde € 375)

Endermologie vindt plaats zonder mes of medicatie te hoeven. Het is een behandelmethode om de huid strakker en steviger te krijgen, om cellulites aan te pakken en om de afbraak van vetophopingen te bevorderen en wordt ook ingezet bij ’zware benen’, lovehandles, dubbele kin, stress, (verkleefde) littekens en brandwonden. Door middel van een LPG-apparaat wordt een diepe celmassage van de huid en het onderliggende bindweefsel gegeven, wat de afbraak van vet en de productie van elastine en collageen (huidverstevigers) stimuleert. De massage een sterke verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie als doel om afvalstoffen beter af te kunnen voeren. De softlaser-behandeling die je direct na je endermologie-sessie krijgt, is een vorm van acupunctuur zonder naalden die beoogt je eetgewoonten en -patronen gunstig te beïnvloeden.

Aqualijn

Aqualijn is een natuurgeneeskundige praktijk die ervan uitgaat dat de mens een individu is met een eigen creatieve en spirituele gerichtheid in dit leven. Een mens is een totaalwezen waarbij lichaam en geest niet losgekoppeld kunnen worden. De genees­methodes van Aqualijn zijn zodoende gericht op het versterken van het zelfgenezend vermogen dat ieder mens in aanleg heeft. Op basis van deze filosofie verzorgt Aqualijn behandelingen die er op zijn gericht jouw schoonheid en welzijn weer helemaal in balans brengen. Je kan er onder meer terecht voor stoppen met roken, afslanken, homeopathie en bloedonderzoek.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0172 419 956, o.v.v. Groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Aqualijn