Geen nieuwe meldingen

Sieradenset met Infinity Arabella ketting en armband met Swarovski®-kristallen

Arabella Infinity sieradenset met Swarovski®-kristallen

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ gekocht
50+ gekocht
€ 6,99

In een Notendop

Deze sieradenset met ketting en armband van Infinity Arabella is ontworpen om een origineel en stijlvol tintje aan het leven te geven.

Product-details

  • Crystal Infinity-armband en oorbellenset
  • 19 cm lange ketting met clip-lock sluiting
  • Rhodium-plated zinklegering
  • Diverse solitaire oorbellen 3 mm
  • Gemaakt met Swarovski®-kristallen

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.