Geen nieuwe meldingen

Arbomax vof

Online antistress-training van 9 weken van Stress Ont-moeten

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Deze praktische cursus leert je hoe je stress herkent, klachten voorkomt en oplost en hoe je (werk)druk reduceert.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een antistress-training van 9 weken (waarde € 129)
  • € 29,99 voor een antistress-training van 9 weken + 1 coachingsessie (waarde € 164)

Stress is niet zomaar iets waar je vanaf wil, je wil jezelf ertegen kunnen wapenen, of liever: je wil jezelf trainen stress te reduceren. Het team van Stress Ont-moeten geeft zo’n training: een online cursus van minimaal 9 weken - of langer, want als je langer over opdrachten doet, loopt dit uit - gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, met opdrachten en voorbeelden. In het praktische en laagdrempelige online programma worden meerdere psychologische bewustwordingsprincipes gebruikt om je zo goed mogelijk te helpen inzicht te krijgen in je valkuilen en je standaardreacties. Denk hierbij aan inzichten uit cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, de zelfkennis-methode en de mindfullness-methode.

Het team van Stress Ont-moeten leert je een persoonlijke methode te ontwikkelen om voor jezelf stressvolle situaties te herkennen en hoe je hiermee om moet gaan. Na de cursus heb je een eigen manier en tactiek ontwikkeld om voortaan ontspannen zaken te plannen, wat voor jou de beste manier is om te reageren en te handelen in bepaalde situaties en hoe je gedachtes kan bundelen en je kan focussen. De antistress-training is ook erg geschikt voor mensen die teveel tegelijkertijd willen doen en die veel gedachten in hun hoofd hebben en daardoor door de bomen het bos niet meer zien. Na afloop heb je antwoord op en inzage in voor jou stressvolle situaties, je automatische manier van reageren, hoe je met stress om gaat en hoe je stress weet te herkennen én voorkomen.

In 9 weken leer je:

  • hoe je voortaan de beste keuzes kan maken
  • hoe je werkdruk kan reduceren
  • hoe je stress kan herkennen en de klachten die stress veroorzaakt weet te voorkomen en oplossen

De coachingssessie bij optie twee verloopt via Skype en duurt 30 minuten. datum en tijdstip worden in onderling overleg bepaald tijdens de cursus.

Stress Ont-moeten

Het team van Stress Ont-moeten heeft expertise op het gebied van arbeid en gezondheid en combineert dat met vakkennis op het gebied van internet en online software. Stress Ont-moeten wordt geleid door Marianne van Putten, BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, ZKM-consultant en trainer Mindfulness. Zij heeft ruim 30 jaar ervaring in verschillende coachende en leidinggevende functies.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop geldig t/m 31 augustus 2016.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: online op stressontmoeten.nl/welcome/register, met gebruik van je groupon-codes. Na registratie ontvang je binnen 24 uur de inloggegevens.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Arbomax vof