Geen nieuwe meldingen

Arendse Group

6 locaties

Rittenkaart voor 5, 10 of 15 keer bootcamp bij Arendse Health Club

Kies optie

In een Notendop

Tijdens het bootcamp werk je telkens een uur in de frisse buitenlucht aan je conditie door middel van diverse oefeneningen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor Bootcamp 5-rittenkaart voor 1 persoon (waarde € 55)
  • € 34,99 voor Bootcamp 10-rittenkaart voor 1 persoon (waarde € 110)
  • € 49,99 voor Bootcamp 15-rittenkaart voor 1 persoon (waarde € 165)

Arendse Health Club

Arendse Health Club heeft vestigingen in Breda, Dongen, Kerkdriel, Lage Zwaluwe, Oosterhout en Raamsdonksveer en Tilburg. Van bootcamps en fitnessprogramma’s, tot zwemcursussen en levensstijlbegeleiding, je kan het hier allemaal.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden vanaf het moment van aankoop in voor een strippenkaart. Daarna is deze kaart geldig op maandag t/m donderdag en zaterdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: voor de eerste afspraak verplicht via e-mail op info@arendse.nl o.v.v. Groupon. Waarbij je per email aangeeft voor welke vestiging je de eerste keer komt. Binnen 48 uur word je teruggebeld om een afspraak in te plannen.
Meer info: de deal is geldig voor de volgende vestigingen: Breda, Dongen, Kerkdriel, Lage Zwaluwe, Oosterhout en Raamsdonksveer. Niet geldig voor vestiging Tilburg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Arendse Group