Geen nieuwe meldingen

Arendse Group

6 locaties

Personal Training van 2 keer 45 minuten bij Arendse Group

Kies optie

In een Notendop

Je wordt tijdens je training persoonlijk begeleid door een fitness expert en mag ook gebruik maken van alle faciliteiten.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor personal training van 2x 45 min voor 1 persoon (waarde € 75)
  • € 29,99 voor personal training van 2x 45 min voor 2 personen (waarde € 125)

Samen met een personal trainer ga je intensief sporten, 2x een sessie van 45 min. Je wordt door deze trainer begeleid en gemotiveerd, zodat je efficiënt kan sporten en het beste van je zelf geeft. Verder mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het moment van de afspraak, zoals b.v. de sauna. Bij de optie met 2 personen is de eerste sessie van 45 minuten individueel, en daarna sport je 45 minuten samen.

Arendse Group

Arendse Group heeft vestigingen door heel Brabant en hun aanbod is werkelijk gigantisch. Van bootcamps en fitnessprogramma’s, tot zwemcursussen en levensstijlbegeleiding, je kan het hier allemaal. Een personal trainer helpt je om je beweegdoelstelling te behalen en staat je bij met zijn advies. Daarnaast zijn ze betrokken bij je persoonlijke welzijn.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: Voor de eerste afspraak verplicht via e-mail op info@arendse.nl o.v.v. Groupon. Je geeft per email aan voor welke vestiging je komt. Binnen 48 uur word je teruggebeld om een afspraak in te plannen.
Meer info: minimumleeftijd 16 jaar. Alleen geldig voor de locaties Breda, Dongen, Kerkdriel, Lage Zwaluwe, Oosterhout en Raamdonksveer. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Arendse Group