Geen nieuwe meldingen

Arendse Group

7 locaties

Tot 15 keer bootcamp, running en cycling bij Arendse Health Club

Kies optie

In een Notendop

Met een 5-, 10- of 15-rittenkaart rent, fietst en knált letterlijk iedereen zich buiten en binnen fit - met power én plezier.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor een 5-rittenkaart voor bootcamp, running-clinics en cycling-clinics (waarde € 54,98)
  • € 29,99 voor een 10-rittenkaart voor bootcamp, running-clinics en cycling-clinics (waarde € 109,95)
  • € 42,99 voor een 15-rittenkaart voor bootcamp, running-clinics en cycling-clinics (waarde € 164,93)

Fit worden gaat zoveel makkelijker als je het naar je zin hebt. Daarom gaat het bij de trainingen van de Arendse Health Club om power én plezier. Voor iedereen, want jong, oud, klein, groot, man, vrouw, getraind en misschien-niet-zo-soepel-meer-als-voorheen, voor iederéén is het nodig om aan z’n conditie en spieren te werken - en prettig om tegelijkertijd lol te hebben. Met deze ritten-kaart mag je zowel bootcamp als cycling en running volgen. De hardlooptrainingen die ze geven zijn gevarieerde en krachtige trainingen voor elk niveau, gecombineerd met unieke core-trainingen. De Arendse Cycling-club neemt zijn deelnemende racefietsers en mountainbikers mee de weg op of het bos in - en bij écht slecht weer naar binnen voor gezamenlijke spinningles. De Arendse bootcamptrainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en fitheidniveaus. In de zomerperiode doen ze die altijd buiten, maar in de winterperiode wordt er ook wel eens indoor getraind.

Arendse Health Club

Arendse Health Club heeft vestigingen in Breda, Dongen, Kerkdriel, Lage Zwaluwe, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg. Van bootcamps en fitnessprogramma’s, tot zwemcursussen en levensstijlbegeleiding, het kan hier allemaal.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na het moment van aankoop in voor een strippenkaart. Daarna is de kaart geldig op maandag t/m donderdag, zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: voor de eerste afspraak verplicht via email op info@arendse.nl o.v.v. Groupon en voor welke vestiging je de eerste keer komt. Binnen 48 uur word je teruggebeld om een afspraak in te plannen.
Meer info: geldig op voor alle Outdoor Club lessen. De rittenkaart is persoonsgebonden, maar je kunt ritten op verschillende vestigingen gebruiken (niet vestigingsgebonden). Geldig op alle vestigingen van Arendse Health Club (Breda, Dongen, Kerkdriel, Lage Zwaluwe, Oosterhout, Raamsdonksveer en Tilburg). Bij te strenge weersomstandigheden is het mogelijk dat de lessen verplaatst worden naar indoor trainingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Arendse Group