sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Arrow Racing Events NL

2 locaties

Meerijden of zelf racen op het circuit van Zolder of Zandvoort bij Arrow Racing Events NL in Heusden-Zolder of Zandvoort

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Treed in de voetstappen van Max Verstappen, behaal maximale snelheden zonder overtreding en voel je een snelheidsduivel voor één dagje.

Over deze deal

  • Meerijden of zelf racen
  • Op het circuit van Zolder of Zandvoort
  • Rij mee gedurende 15 minuten of 2 rondes + 5 rondes zelf rijden
  • Óf neem het stuur in eigen handen en rij zelfstandig gedurende 30 of 60 minuten
  • Van te voren krijg je de nodige uitleg
  • Voordat je in een Peugeot 206 GTi Cup stapt

Deal-Voorwaarden

Verplicht minimaal 24 uur van te voren reserveren via https://arrowracingevents.be of via e-mail op rob@arrowracingevents.be, o.v.v. Groupon. De minimale leeftijd voor meerijden is 18 jaar en de minimale leeftijd voor zelf rijden is 21 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Arrow Racing Events

Ronkende motoren, de geur van benzine, piepende banden en gillende fans. Dat is het gevoel van een spannende race op circuit. Bij Arrow Racing Events kun je voor een dagje achter het stuur kruipen van een echte racewagen op het circuit van Zolder of Zandvoort. Hier kan je ervoor kiezen om onder begeleiding van ervaren instructeurs meer te rijden, maar voor wie de adrenaline écht wil proeven is het ook mogelijk om zelf de raceschoenen aan te trekken.