Geen nieuwe meldingen

Art Studio Sixty

Wassenaarweg 5C, Arnhem

Workshop schilderen of een introductiecursus van 3 of 5 lessen bij Art Studio Sixty

Kies optie

In een Notendop

Maak je kennis met de praktijk van het kunstschilderen met olieverf in een echt schildersatelier.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties


 • € 24,99 voor een workshop schilderen voor 1 persoon (waarde € 60)
 • € 44,99 voor een workshop schilderen voor 2 personen (waarde € 120)
 • € 29,99 voor een introductiecursus van 3 lessen voor 1 persoon (waarde € 75)
 • € 51,99 voor een introductiecursus van 3 lessen voor 2 personen (waarde € 150)
 • € 44,99 voor een introductiecursus van 5 lessen voor 1 persoon (waarde € 125)
 • € 74,99 voor een introductiecursus van 5 lessen voor 2 personen (waarde € 250)

Workshop schilderen

In een workshop van 3 uur maak je kennis met de praktijk van het kunstschilderen met olieverf in een echt atelier. Als beginnend kunstenaar leer je de basistechnieken voor je penseel en het mengen van kleuren terwijl je je eigen schilderij kan maken. Daarbij vertrek je vanuit een klassikaal onderwerp. De lesgroep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Meer gevorderde kunstschilders zijn ook welkom op de workshop om hun technische bagage uit te breiden met meer geavanceerde technieken. Kunstenares Sylvia helpt je vooruit met haar tips en tricks.

De workshops worden gegeven op dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Gebruik van materialen is inbegrepen in de deal en je krijgt ook koffie of thee en een drankje na afloop. Je mag ook je schilderij mee naar huis nemen. Bovendien ontvang je 25% korting wanneer je een volgende workshop bijboekt.

Introductiecursus

In 3 lessen van 2 uur ga je je technische kennis verdiepen en ga je werken aan je eigen schilderij. Op het programma staat:

 • Kennismaking met acryl en olieverven en materialen
 • Een idee op het doek of paneel overbrengen
 • Compositie
 • Kleuren 
 • Licht en donker
 • Uitwerken van je eigen schilderij

Indien je voor het pakket van 5 lessen van 2 uur gaat, bouw je verder aan je kennis over die verschillende onderdelen, eveneens op een praktische wijze waarbij je verder toewerkt naar je eigen kunstwerk. De introductiecursussen worden georganiseerd in groepen van maximaal 6 personen, van maandag tot en met zondag, behalve in vakantieperiodes. Instroom van nieuwe cursisten is altijd mogelijk. Je startdatum kan je op aanvraag regelen bij je reservering. Gebruik van materialen is inbegrepen in de deal, alsook koffie en thee. Je kunstwerk is uiteraard van jou achteraf.

Art Studio Sixty


Bij Art Studio Sixty word je ontvangen in het atelier van kunstenares Sylvia van de Water, die al meer dan 10 jaar ervaring heeft in de schilderkunst. Schilderen met olieverf is haar domein, voornamelijk portretten, stadsbeelden en impressies van zee en strand, zowel in klassieke als moderne stijl. Om haar kennis te delen, organiseert ze interactieve workshops en cursussen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop. De cursus wordt gegeven op alle dagen van de week. De workshops op dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0631 957 212 óf via e-mail op artstudiosixty@outlook.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: maximaal 6 deelnemers per groep. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Art Studio Sixty